reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Kupiłam z canpola zasadzie żeby były w razie czego, jak się okażą przydatne to ewentualnie kupię lepsze. Dzięki za pomoc :)

reklama
No ja wlasnie mam tylko jedne spioszki z niedrapkami,nic moze jeszcze gdzies znajde choc juz raczej nigdzie sie nie ruszam bo brzuchem o kierownice prawie dotykam...a na mojej wsi nie ma.
Ja kupilam ladne niedrapki i niedrogie w tesco. Sa tez w pepco. A jak nie masz jak dojechac wez zamow sobie na smyku i z glowy :) ja zamowilam wlasnie przyszla paczka ze smyka przewijak i pieluchy bambusowe. Fajne fajne, jestem zadowolona. Z motherhood.

jak dla mnie Smyk ma ceny wyrąbane w kosmos :D Byliśmy w maju będąc w PL i szybko z tamtąd uciekliśmy:) Jak dla mnie allegro jest the best :)

Kasia zalezy ja duzo rzeczy dla Jasia w smyku kupuje i raczej jestem zadwolona ale biore glownie bluzy swetry spodnie tshirty raczej gorzej wypadaja.

Dla niemowlakow jest maskra cenowa w smyku to fakt..

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wam kupiłam dziś stanik do karmienia marki Ava vanillia duży:)'oczywiście przepłaciłam na allegro o wiele tańsze!
5f1bda7f2362befa107b34a2cf2175d3_orig.jpg

Wiecie co, ja zamawialam teraz w weekend i trafilam poprostu na promocje. Za przewijak dalam 39 zlotych uwazam ze to malo , te pieluchy tez z 54 na 39 jakos poprzeceniane wiec mysle ze bylo ok. Do tego mialam bon na 10 zlotych wiec wyszlo mnie raczej korzystnie :) ubranek w smyku nie kupowalam. No moze z trzy ale tez po promocji. Ta sama kolekcja z bambi sarenką dla dziewczynek byla w tesco jakos w maju kwietniu wiec szlam do tesco kupic bardzo podobne ubranka :)

Pumelova w to kółeczko próbnika z medeli powinna się zmieścić brodawka i ok 1-1,5cm otoczki :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja te osłonki kupiłam małe zamiast standardowych No i sa za małe...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dokladnie one sie wyciagna znaczy sutki.Ja mam jakies oslonki siostra mi dala Aventu ale raczej uzywac ich nie bede musiala.Przy Jasiu tez tak bylo.

Ja sie dzisiaj zorientowalam,ze nie mam zadnych niedrapek moze gdzies jeszcze dostane jak nie trudno skarpety naloze:D
Niedrapki są na pewno w pepco bo widziałam cały kosz ostatnio

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry