reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Katja jak fajnie że wygrywasz. Ja to nie mam szczęścia. Ja to kurę będę kupować ale jeszcze nie wiem jaki kolor ani czy używana czy nowa.

Ale kupiłam matę wesoły samochodzik i się pochwalę
1496915923-aaaaaa.jpeg
1496915934-aaaaaa.jpeg
1496915942-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tą kurą ja nadal mam mieszane uczucia. No jak dla mnie ona do karmienia sie nie nadaju no :(
Wygralam tez poduszke do karmienia z Poofi, czekam na nią, pozatym mam dwie jeszcze zachomikowane po synku.
Tez mam oslonki na sutki z avent ale z pierwszej ciazy nawet nie rozpakowane. Nie przydaly sie wtedy.
U nas taki wielki karton mamy ze smyka jak przychodzilo to lozeczko chicco next to me. Moj syn go przejal i to jest BAZA :) heh.
Tez czekam na paczki. Kupilam uzywany otulacz Tulik i uzywany rożek la millou penguin. Dalam 79+60 zl. Mysle ze nie zle.

i jeszcze mam na oku kosz mojżesza - zdecydowałam, że muszę go mieć na dole, żeby mała była przy mnie na początku. Mam nadzieję, że go jeszcze nie sprzedali bo czasem ludzie nie usuwają ogłoszeńZobacz załącznik 809750
O koszu tez myslalam. Jednak stwierdzilam ze skoro mam lozeczko chicco next to me to dostawne to moge je ze soba przewozic np do salonu.
Ja jeszcze mam taki bujaczek - hustawke fisher price co sama buja Owieczka model, fajne cudo , moj syn srednio uzywal ale siostrzenica baardzo duzo. Jednak jest takie "kubelkowe"'i narazie go nie wyciagam. Plecki musza sie wzmocnic najpierw.

A ja dalej nie mam koszul do szpitala! A dzis poszalalam w biedrze i stan konta wola o pomstę do nieba

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola kupiłam koszule. Ale chyba się rozmyśliłam:p nie przymierzyłam ich w sklepie bo zawsze na oko biorę i zawsze trafiam:) A w domu się okazało, że pomimo, że to rozm M to sa jak worki na ziemniaki i napewno mi tak brzuch nie urośnie hehe Także chyba wezmę sukienkę jakąś :D

Dzisiaj jak coś w biedronce widziałam ubranka dziecięce z firmy Fisher Price, ale to już dla większych maluchów rozmiary 72 i wyżej. Bardzo ładne, kolorowe :D

reklama
Zastanawiam się czy iść do biedry czy nie, mam mało czasu a ta mi najbliższa to rozchodzi się asortyment bardziej niż w Lidlu hmmm...

Pytanie o osłonki:
Przymierzyłam i mój sutek dochodzi tylko do ok połowy długości tego wgłębienia. Co to znaczy? Mam rozmiar S osłonek więc ciężko będzie kupić mniejsze. Domyślam się że powinno całe wgłębienie być wypełnione i sutek dochodzić do jego końca? Mam zbyt mało wystające brodawki? Czy wszystko ok?

Do góry