reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Na je wlasnie kupiłam :) bardzo fajne. A kupiłam, bo mam masę ubranek dla noworodka, a niewiele dla starszego. To wole wydać teraz niz potem jak dojdą wydatki na pieluchy;) zabawki itp.

Mi tam obojetne co bede miec w szpitalu. Chce tam jak najszybciej isc, jak najszybciej wyjsc i w domu wywalić te koszule i spac w swoich rzeczach ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Aim czy sa za duze nakladki czy malo wystajace brodwaki to nie wiem.... ale wiem ze jak dziecko zasysa to sie wydluza znacznie tak ze wyplenia wikeszosc "komory" na sucho to chyba nikt takich duzych nie ma.
Jakiej masz firmy?
Medela ma dosc szroka i krotka nakladke
Baby ono malutkie (z tego co pamietam jak bylo 5 lat temu)
Avent (moj ulubiony) dluga i waska spiczasie zakonczona
Lovi byla plasko zakończona

Moglam troche pomylic, bo dawno ich nie widzialam. Dla drugiego syna kupilam z Medeli nie uzywalam i jakby co to je mam

Ostatnia edycja:
Eee to moze ja karmiaca w pierwszej ciazy 1,
5 roku powiem, ze te nasze sutki teraz a mymlane przez dziecko są inne. Stedy one sie tak wyciagaja ...

mam te osłonki aventa i teraz przymierzałam ale coś mi nie pasują...no chyba , że moje sutki jeszcze `pójdą do przodu` bo narazie to się licho trzyma ;/

Dokladnie one sie wyciagna znaczy sutki.Ja mam jakies oslonki siostra mi dala Aventu ale raczej uzywac ich nie bede musiala.Przy Jasiu tez tak bylo.

Ja sie dzisiaj zorientowalam,ze nie mam zadnych niedrapek moze gdzies jeszcze dostane jak nie trudno skarpety naloze:D

Aim ja jeszcze tych oslonek nie mam właśnie! Nie wiem czy się przydadzą. Z czego masz?
Ja oglądałam z medeli i wzięłam sobie do mierzenia rozmiaru taka karteczkę i też wychodzi że przynajmniej jeśli chodzi o lejki do laktatora to mam najmniejszy chyba że nie ogarniam mierzenia bo aż nie mogę uwierzyć że inne kobiety mają większe:D

Emol super mata!

Kasia831 te rozmiary ciążowe są jakieś wielkie, normalnie noszę m a bluzki i sukienki z hm ciążowe mam s. Dziwne [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja wlasnie mam tylko jedne spioszki z niedrapkami,nic moze jeszcze gdzies znajde choc juz raczej nigdzie sie nie ruszam bo brzuchem o kierownice prawie dotykam...a na mojej wsi nie ma.

Do góry