reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Misia no ale powiedz że nie milusi:p

Morela widziałam że tam są takie tanie ale u mnie w c&A ich nie na tylko przez neta a nie da się kupić jednego spiworka bo jest za mało na zamówieniu więc nie kupiłam:( fajny on jest w dotyku???

Katja śliczniaste[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova, zostało Ci jeszcze 4zl na lody[emoji23][emoji23]
Fajny ten śpiworek. Też kupiłam, zobaczymy w czym Mała będzie wolała spać. Mam dwa śpiworki (taki jak opisuje Kasiulka z dnia dużym miejscem na nogi) i taki z małym miejscem), dwa rodzaje otulaczy (klasyczne woombie i takie ala pielucha bawełniana tylko już z rzepami).
Wczoraj przyszła ostatnia (chyba) paczka z rzeczami dla dzidzi. Karton jest tak wielki, że sama się w niego zapakuję[emoji23][emoji23]
Muszę fotkę cyknąć, bo miałam niezły ubaw[emoji16]

Lilith, też kupiłam sporo rzeczy z Aden Anais, rzeczywiście jakość jest rewelacyjna i w Tkmaxx można upolować w dobrych cenach[emoji106]

Katja, gratuluję! To się nazywa mieć szczęście[emoji6]
Na kurą cały czas się zastanawiam, w sumie to nie mam żadnej poduszki do karmienia... Ciążowej nie kupowałam, bo brzuch jest na tyle mały, że nie było potrzeby...

Patuszka no ba, w rozliczeniu mężowi wpisalam 30zl [emoji14] ja mam 2 spiworku i oba są wielgasne tzn mają dużo miejsca na nogi, mam jeszcze otulacz i 2 rożki więc coś musi jej spasowac. Wczoraj poscielilismy lozeczko[emoji173] pokrowiec z materaca, nieprzemakalny podkład i przescieradlo. I ten spiworek [emoji173] wszystko staje się takie realne [emoji173]
Haha też miałam taki wielki karton raz z hubiworld jak zamawialam m.in. przewijak

Misia no ale powiedz że nie milusi:p

Morela widziałam że tam są takie tanie ale u mnie w c&A ich nie na tylko przez neta a nie da się kupić jednego spiworka bo jest za mało na zamówieniu więc nie kupiłam:( fajny on jest w dotyku???

Katja śliczniaste[emoji173]

Jeszcze nie dotarł :) Dam znać jak dojdzie , powinien być jutro.
Dziewczyny ale tanio kupujecie te śpiworki. A powiedzcie mi do jakiego wieku takie dziecko śpi w śpiworku?

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Moja córka w ogóle nie chciała spać w śpiworku - zobaczymy jak będzie z synem.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj Jasiek spal w spiworku gdzies do 2 lat.

Ja wczoraj ogarnialam z mezem zakupy w rosmannie moj w szoku po co ja juz pampersy kupuje jak to jeszczw 2 tygodnie.
Kupilam 1 babydream bo te pampers byly tylko te ktore sa nie polecane.

Kurde niby dziecko jedno juz mam ale bylam jak dziecko we mgle na tych zakupach.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith fajna sprawa z tą baza do cybexa - kupiliśmy taka żeby pasowała do następnego fotelika więc zawsze jakaś oszczednosc:) A fotelik w końcu Aton m chyba :-)

Do góry