reklama
Monti
Fanka BB :)
Dziewczyny na ali te kocyki nie są bambusowe tylko muślinowe, a to różnica.
Polecam polską firmę texpol, dużo tego na allegro. Mają w swojej ofercie bambusowe otulacze/ kocyki/ pieluszki - zwał jak chciał- w rozmiarze 120x120 za około 50 zl.
Ja sobie zamówiłam taki
Jakość super. Polecam
Polecam polską firmę texpol, dużo tego na allegro. Mają w swojej ofercie bambusowe otulacze/ kocyki/ pieluszki - zwał jak chciał- w rozmiarze 120x120 za około 50 zl.
Ja sobie zamówiłam taki
Jakość super. Polecam
Katja.
Aha ja mam tę kurę, wygralam w konkursie i... sama niewiem co z nią się robi. Do karmienia moim zdaniem (a doświadczenie 1,5 roczne z karmienia piersią mam) w ogole sie nie nadaje. Tak dla ozdoby czy co? Polozyc tez dziecka na tym nie poloze bo dla pleckow masakra, nie ta wysokosc.Ostatnie już paczki odbieram i chyba wszystko mam,a jak nie to dokupie w trakcie [emoji4]
Jeszcze kusi mnie tylko ta kura la millou ,bo jest w promocyjnej cenie , ale chyba zostawię na liście prezentów [emoji6] no sama nie wiem
Dziś odebrany organizer i przytulanka
Emol
Katja ja na pewno będę chciała przygarnac kurę. Podobno do karmienia trzeba się nastawić. Można ją potem wykorzystać jako 'koń' do siedzenia dla małego. Albo oparcie do siedzenia, lub pod laptop.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
integral ja bym z allie takich rzeczy nie brala..kocyk moim zdaniem to musi byc pożadny to juz jest inwestycja na dłuzszy czas.
Tez widzialam te z texpola jednak mnie tak te koliberki urzekły i fredzelki po bokach bardziej kocykowo wyglada.JA tez kupilam jeszcze za 49zl teraz widzialam ze cos drozej maja.
Tez widzialam te z texpola jednak mnie tak te koliberki urzekły i fredzelki po bokach bardziej kocykowo wyglada.JA tez kupilam jeszcze za 49zl teraz widzialam ze cos drozej maja.
Ika89
Śliczne sa, też stawiam na bambus [emoji4] chciałabym jednej używavouć jako Otulacz na noc, zastanawiam się tylko jaki rozmiar będzie najlepszy. Jak myślicie? Fredzelki urocze ale chyba by uwieraly?
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Monti
Ika ja kupiłam bez frędzelków bo jakoś właśnie wydaje mi się, że mogą one jakoś niechcący podwinąć się i przeszkadzać takiemu malcowi. Frędzle zawsze możesz sama za jakiś czas dosyć lub kupić drugi jak dzieciak będzie już sam potrafił poprawić sobie to co mu przeszkadza [emoji1]
Ja szukam intensywnie jakiegoś ciepłego kocyka teraz i też widzę dużo z tymi pomponami i fredzlami, są cudowne [emoji1]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szukam intensywnie jakiegoś ciepłego kocyka teraz i też widzę dużo z tymi pomponami i fredzlami, są cudowne [emoji1]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom