reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziewczyny na ali te kocyki nie są bambusowe tylko muślinowe, a to różnica.
Polecam polską firmę texpol, dużo tego na allegro. Mają w swojej ofercie bambusowe otulacze/ kocyki/ pieluszki - zwał jak chciał- w rozmiarze 120x120 za około 50 zl.

Ja sobie zamówiłam taki

1496088811-aaaaaa.jpeg

Jakość super. Polecam

Ostatnie już paczki odbieram i chyba wszystko mam,a jak nie to dokupie w trakcie [emoji4]

Jeszcze kusi mnie tylko ta kura la millou ,bo jest w promocyjnej cenie , ale chyba zostawię na liście prezentów [emoji6] no sama nie wiem

Dziś odebrany organizer i przytulanka

1496087374-aaaaaa.jpeg

1496087388-aaaaaa.jpeg

1496087403-aaaaaa.jpeg
Aha ja mam tę kurę, wygralam w konkursie i... sama niewiem co z nią się robi. Do karmienia moim zdaniem (a doświadczenie 1,5 roczne z karmienia piersią mam) w ogole sie nie nadaje. Tak dla ozdoby czy co? Polozyc tez dziecka na tym nie poloze bo dla pleckow masakra, nie ta wysokosc.

Katja ja na pewno będę chciała przygarnac kurę. Podobno do karmienia trzeba się nastawić. Można ją potem wykorzystać jako 'koń' do siedzenia dla małego. Albo oparcie do siedzenia, lub pod laptop.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ogladalam ja na zywo. Tez wydaje mi sie ze zuplenie nie spelnia sie w karmieniu. W ogole nie opasa mamy. Bo tych bokow w zasadzie nie ma. Zachowuje sie jak zwykla poduszka tylko ze ladna ;)

Też kupiłam taką pieluszkę bambusową 120x120 z allegro, chyba poniżej 50 zł kosztowała, a jest super. Jako kocyk na lato bardzo fajna wg. mnie :)

integral ja bym z allie takich rzeczy nie brala..kocyk moim zdaniem to musi byc pożadny to juz jest inwestycja na dłuzszy czas.

Tez widzialam te z texpola jednak mnie tak te koliberki urzekły i fredzelki po bokach :p bardziej kocykowo wyglada.JA tez kupilam jeszcze za 49zl teraz widzialam ze cos drozej maja.

Śliczne sa, też stawiam na bambus [emoji4] chciałabym jednej używavouć jako Otulacz na noc, zastanawiam się tylko jaki rozmiar będzie najlepszy. Jak myślicie? Fredzelki urocze ale chyba by uwieraly?

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ika ja kupiłam bez frędzelków bo jakoś właśnie wydaje mi się, że mogą one jakoś niechcący podwinąć się i przeszkadzać takiemu malcowi. Frędzle zawsze możesz sama za jakiś czas dosyć lub kupić drugi jak dzieciak będzie już sam potrafił poprawić sobie to co mu przeszkadza [emoji1]

Ja szukam intensywnie jakiegoś ciepłego kocyka teraz i też widzę dużo z tymi pomponami i fredzlami, są cudowne [emoji1]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry