reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Na początek również mam naszykowaną tylko jedną butelkę. Z relacji znajomych lepiej nie inwestować na dzień dobry w cały zestaw bo nie wiadomo co dziecku podpasuje :) może już ta pierwsza co się kupi będzie TĄ JEDYNĄ w swoim rodzaju :D
Odnośnie tej kury do karmienia do mnie również jakoś bardziej przemawia ten rogal :)

Aha - a wiesz, że to Ty i Monti namowilyscie mnie na tą kure [emoji6][emoji14]? Skorzystałam wówczas z promocji na dzień kobiet, i wg mnie powinna się sprawdzić.

Co do butelek - też mam 1 (pod herbatkę) [emoji6]

Ja mam ze 3 :) ale ja zamierzam karmić pol na pol tzn zamierzam karmić swoim, ale nie non stop z cycka. Troche tak, a troche swoim odciągnięty z butelki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja miałam kupić jedna i mam 3:D kupiłam jedna z TT potem jednak kupiłam calme żeby mi do laktatora pasowało i na koniec dostałam z aventa na szkole rodzenia:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola ja też ludze się, że będę mogła karmić trochę tak trochę tak[emoji6]

Pumelova mam taki sam zestaw butelek. Calme kupiłam dla spokoju ducha, TT dostałam od kolezanki a aventa na szkole rodzenia [emoji4]

Jeśli chodzi o kurde to ja mam i sobie chwalę. Jest ekstra na drzemki [emoji6] dlatego jak nie będzie się nadawała do karmienia to wcale nie będę płakała [emoji6]

Czy pomimo tego że zamierzacie karmić piersią kupujecie jakiś zestaw butelek w razie gdyby karmienie piersią nie wyszło?czy tylko jedną butelkę na ten niewiadomy początek?

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupuję tylko jedną, myślałam o takiej
1496173969-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia ja kupiłam jedna butelkę. Twistshake bo jeśli nie będzie mi dane karmić piersią to się przyda. Tymbarsziej że ona jest z takim sitkiem do mm aby grudek nie było. Ale zwykle mleko też można w niej podawać. Czytałam dobre opinie i się skusiłam. Za 35 zł wraz z wysyłką
1496174336-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry