reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ja bez gąbki. OdradAli w szkole rodzenia. Powiedzieli, z takiemu bobasowi wystarczy ręka, bez zbędnych pieluszek i gąbek.

Parasolkę do gondoli musze kupic, bo noe mam tych wywietrzników, wiec musze zasłaniać maluszka.

Ps. Nie powinno sie zasłaniać pieluszka, to powoduje, ze jest tma jeszvze cieplej, mimo ze pieluszka niby cienka i przewiewna

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czy któraś z Was wie czy do przewijaka Ikea Singlar pasuje zwykły przewijak na łóżeczko 70x35 ? czy ylko ta ikeowska dmuchana nakładka się nada ?

Monti z WarsZawy? To jest nas już chyba 5 ;) też zerkne czy jest coś dla mnie.

Morela mam klupis ale nie ten model wiec nie jestem w stanie pomóc :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ! Która z Was ma Klupś Piccolo Duo lozeczko w domu? Właśnie mąż złożył i nie daje nam spokoju co z tym opuszczanym bokiem - jakoś dziwnie to działa. Trzeba aż materac zruszyć żeby opuścić ten bok?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Morela ja mam tego klupsia tylko na razie nie złożyliśmy go jeszcze, jest w pudełku:) chyba
w tym tygodniu będziemy składać, to wtedy będę mogła zobaczyć dokładniej to opuszczanie boku:) a nasz materac klupsia oryginalny? bo on jest właśnie szerszy troszke, tak na styk bo ma chyba 44 cm szer. a inne materacyki mają 40 cm i latają w tym lozeczku.

Morela ja mam tego klupsia tylko na razie nie złożyliśmy go jeszcze, jest w pudełku:) chyba
w tym tygodniu będziemy składać, to wtedy będę mogła zobaczyć dokładniej to opuszczanie boku:) a nasz materac klupsia oryginalny? bo on jest właśnie szerszy troszke, tak na styk bo ma chyba 44 cm szer. a inne materacyki mają 40 cm i latają w tym lozeczku.

Mam ten z Klupsia, wchodzi na styk, nie lata w łóżeczku. Nie jestem zadowolona z tego opuszczanego boku bo on nie jest "opuszczany" a "wyjmowany". A to różnica i za dużo przy tym zachodu. Mój mąż się wkurzył i przerobił po swojemu ten bok i inaczej teraz jest założony :p

Czy któraś z Was wie czy do przewijaka Ikea Singlar pasuje zwykły przewijak na łóżeczko 70x35 ? czy ylko ta ikeowska dmuchana nakładka się nada ?
Ja dziś kupiłam dokładnie też zestaw tzn przewijak Singlar i tą dmuchaną nakładkę bo nakładka ikeowska ta twarda nie mieści się do środka.

Monti z WarsZawy? To jest nas już chyba 5 ;) też zerkne czy jest coś dla mnie.

Morela mam klupis ale nie ten model wiec nie jestem w stanie pomóc :/

Nie Emol, ja nie z Warszawy. Dziś był shopping day póki mam siłę latać jeszcze [emoji6]
Ale sklep polecam z całego serca. Trochę mi szczęka opadła jak zobaczyłam z jakim rozmiarem finalnie wyszłam. Ale triumph mnie ostatnio stale zawodził z rozmiarówką.

Monti to z jakiego miasta jeśli oczywiście chcesz podać :) zerkne sobie na pewno tym bardziej że ja jutro mam w planie pojechać na Bródno do Ikea wiec i może do annopolu skocze ;)

reklama
Emol ja obecnie mieszkam w Płocku [emoji4]

Do góry