reklama
Monti
Fanka BB :)
Dziewczyny dwa pytania zakupowe.
Czy któraś z praktykujących już mam używała zamiast termicznego opakowania do butelki termosa, w którym trzymała mleko i w razie potrzeby przelewała je do butelki? Bo czytam o tych termoopakowaniach i w sumie nie mają zbyt dobrych opinii.....
A druga sprawa to parasolki do wózków. Model, który wybrałam nie ma tego w podstawowym wyposażeniu i zastanawiam się nad zakupem dodatkowej. I tu też widzę w internecie dużo negatywnych opinii. Że niestabilne, że wiatr je co chwilę wykrzywia i zgłupiałam już czy warto to kupić czy nie
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Czy któraś z praktykujących już mam używała zamiast termicznego opakowania do butelki termosa, w którym trzymała mleko i w razie potrzeby przelewała je do butelki? Bo czytam o tych termoopakowaniach i w sumie nie mają zbyt dobrych opinii.....
A druga sprawa to parasolki do wózków. Model, który wybrałam nie ma tego w podstawowym wyposażeniu i zastanawiam się nad zakupem dodatkowej. I tu też widzę w internecie dużo negatywnych opinii. Że niestabilne, że wiatr je co chwilę wykrzywia i zgłupiałam już czy warto to kupić czy nie
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Monti wg mnie parasolka jest zbedna mialam i wrzucilam gleboko do szafy, tylko mnie wkurzala i sie wyginala. Jak potrzeba dziecku cien tozawsze mozna na chwilke pieluszka zakryc gongolke (tylko cienoutka, bo przeciez dziecku jest goraco w gondoli) lub podprowadzic worek tylem do slonca.
Mleka nie robi sie "na zas", trzeba przygotowac bezposrednio przed wypiciem. Moja metoda na spacerach: w butelce odmierzona ilosc mleka modyfikowanego (juz w domu, sa tez takie pojemniczki miarki na mleko jak dlugi spacer i pare karmien) dolewalam wode zimna i troszke goracej z termosu, wstrzasnac i gotowe
Te termoopakowania tez sie przydaja, nie sa drogie, warto kupic jakies.
Mleka nie robi sie "na zas", trzeba przygotowac bezposrednio przed wypiciem. Moja metoda na spacerach: w butelce odmierzona ilosc mleka modyfikowanego (juz w domu, sa tez takie pojemniczki miarki na mleko jak dlugi spacer i pare karmien) dolewalam wode zimna i troszke goracej z termosu, wstrzasnac i gotowe
Te termoopakowania tez sie przydaja, nie sa drogie, warto kupic jakies.
Wlasnie. Jak to jest z mlekiem mamy. Chce karmić piersią, ale chce odciągać i np jak pojde na spacer to dawac z butelki. Czyli co - przed spacerem odciągnąć i po prostu przechowywać w butelce i podać?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Wreszcie mam łóżeczko! Smyk wysłał w 2 dni:-) podoba mi się i kolor legend wg mnie jest całkiem spoko, taki neutralny. Lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciach:-)
A miałycie do czynienia z tą koszulą do porodu i kangurowania co są na allegro? Taka jakby z podkładu ze sznureczkami
A miałycie do czynienia z tą koszulą do porodu i kangurowania co są na allegro? Taka jakby z podkładu ze sznureczkami