reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Kasiulka wiesz co ja na sobie próbowałam obie i wygodniej mi sie ta owinąć, bo ten fotel jest głęboki, a ja mała :D wiec potrzebuje na czyms sie oprzeć tez

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Maziajka ja mam w domu 20 stopni bo stare mury:D

Upolowalam w biedrze koszule nocna do karmienia! Wszystko extra ale długi rękaw w lipcu haha zakup zycia. Ale z nią będę miała 3 szt więc idealnie:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova no zes wymyslila z tym dlugim rekawem:p Powiem Ci ze ja teraz w tym szpitalu jak bylam to myslalam ,ze zwariuje tak gorąco!!!!!!! a nie palili a ni nic.Myslalam ze nago bede spac...okna nie otworzysz bo niemowlak z nami spal.A spalam w pizamie na krotki zastanawiam sie wlasnie w czym ja tam bede spac za miesiąc! Serio ukrop:D

Maziajka kurde to mnie zasmucilas:( nie zwróciłam na to uwagi w biedrze tylko brałam bo to ostatnia :D aaa może pójdę do krawcowej skrócić o.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

pumelova a wez ciachnij sama najlepiej przy pachach bedziesz miala na ramiaczkach:D:D.Nie wiem moze u Was nie bedzie tak goroaco u mnie byl mega zaduch i cieplo.Dziwilam sie co te ciezarne w takich krotkich galotach po oddziale biegaja..a w nocy doznalam olsnienia dlaczego.
Wiadomo drzwi nie otworzysz, okna tez za bardzo bo rozne mamuski sa...wiec na prawde az sie boje.

Vpumelova jak kasiulka pisze, na jesien bedzie idealna:) mi siostra upolowala wczoraj tam pizame do karmienia z dlugim rekawem i dlugimi spodniami, tez mysle o jesieni;)

Ja koszul nie cierpie do spania:D najwygodniej mi w majtkach i tshircie .Chyba juz menopauze po prostu przechodze bo ciagle mi gorąco:D

reklama
czy któraś z Was kupowała fotelik maxi-cosi i do tego bazę iso fix? Chciałabym tylko cenowo się zorientować czy zrobiłam właśnie dobrego deala

Do góry