reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Kupowałam używane po jednym dzidziu za 400 a który fotelik? I za ile? A i jeszcze kupiłam nowy pokrowiec i pokrowiec frote na lato.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Załączniki

• IMG_20170519_134058.jpg
    IMG_20170519_134058.jpg
    83,8 KB · Wyświetleń: 111
Chyba ja też kupie cabrio fix. Nie są drogie i maja dobra opinie.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

AIM :D:D Misia dzięki Wam:D
Kupiliśmy dziś nówkę cabrio fix plus bazę za 120f, jakieś 600zł... czyli ok:) normalnie sama baza wychodzi tutaj 600zł. Czyli dobry deal. Pani wystawiła na Ebay za 155f na kup teraz ale z licytacją na najwyższą ofertę no i zgodziła się na nasze 120f - hehe Polak to wszystko tanio by chciał :D

Pumelova to nic ja mam szlafrok gruby haha :D wiec liczę na szybki powrót do domu żeby się w szpitalu nie ugotować ;) a koszulę mam na ramiączkach :D

Maziajka racja :) A swoją drogą wczoraj na szkole rodzenia zajęcia prowadziła położna z bonifratow:) w porzo bardzo:) aaa co do gorąca to ja zawsze pod koldra:D pamiętam jak pierwszy raz byliśmy w hotelu na wakacjach - zdziwiłam się że nam kołder nie dali i znalazłam jakiś koc i pod nim spałam - jak się obudziłam w nocy to wiedziałam dlaczego nie ma haha

Ewella szlafrok też mam gruby spoko haha

Kasiulka Pola - ale ja chciałam do szpitala ja wziąć:( bo mam tylko 2. Chyba że jeszcze gdzieś upoluje.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova albo jakas koszulke meza wez taka stara do porodu.

Ja szlafroka w ogole nie biore lazienki mamy w sali w dzien zamierzam chodzic w normalnych ubraniach.

Do góry