reklama
pumelova
Fanka BB :)
Kasiulka dzięki to mam taką krótką koszulę z pepco której nie lubię
Właśnie myślałam że ta skóra do skóry to właśnie przy rozpinanej koszuli - nie wiedziałam że się ja do góry podnosi. Twoja opcja mi pasuje
Podeslalaby któraś linka do tego pdfa medeli??
Emol maziajka dziex)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie myślałam że ta skóra do skóry to właśnie przy rozpinanej koszuli - nie wiedziałam że się ja do góry podnosi. Twoja opcja mi pasuje
Podeslalaby któraś linka do tego pdfa medeli??
Emol maziajka dziex)
Kasia jak na mój gust drogo.. Tym bardziej maxi cosi, jedne z najbardziej oklepanych fotelików. Popatrz na shpocku lub gumtree tez. Te foteliki są małe i często montują się pid złym kątem do auta niestety.
Do porodu weź sobie coś starego, nie kupuj, dopiero do przebrania na potem
Do kapania tylko ręką albo my mamy z aa musline. Broń przed gabkami i takimi ustrojstwami.
Parasolek nie polecam. Muslina na budę lepsza.
Do porodu weź sobie coś starego, nie kupuj, dopiero do przebrania na potem
Do kapania tylko ręką albo my mamy z aa musline. Broń przed gabkami i takimi ustrojstwami.
Parasolek nie polecam. Muslina na budę lepsza.
Ola nie znam sie za bardzo na odparzenich, chlopcy nie miewali. Ale jak czasami robilo sie zaczerwienienie to smarowalam sudocremem. Tak wiem ma dziadowy sklad, dlatego tym razem kupilam z Rossmana z zn. Pudru nie mialam nigdy, nie wiem jak sie sprawdza.
Pumelova http://www.babyblue.sklep.pl/img/products_files/medela_mini_poradnik.pdf
Pumelova http://www.babyblue.sklep.pl/img/products_files/medela_mini_poradnik.pdf
pumelova
Fanka BB :)
dziękuję jesteś niezastąpiona:*Ola nie znam sie za bardzo na odparzenich, chlopcy nie miewali. Ale jak czasami robilo sie zaczerwienienie to smarowalam sudocremem. Tak wiem ma dziadowy sklad, dlatego tym razem kupilam z Rossmana z zn. Pudru nie mialam nigdy, nie wiem jak sie sprawdza.
Dziewczyny chustujące, jaką długość chusty kupić? Biorę pod uwagę dwa rozmiary S (4,2m) lub M (4,6m). Nie będę szaleć z wiązaniami, chcę się nauczyć jakiś kilku prostych i na tym koniec. Na pierwsze miesiące życia maluszka. Docelowo chcę kupić nosidło ergonomiczne, a chusta będzie tylko od święta.. Jeśli to w czymś pomoże, to mam 158 cm i przed ciążą nosiłam rozmiary 34/36, więc jestem raczej mała gabarytowo. Nie chcę się utopić w tej chuście i żeby mi się nie plątała pod nogami..
Aim, powodzenia!
Aim, powodzenia!
reklama
Linoone ja mam162 cm i 38 rozmiar, kupilam 4,6 m i chyba bede skracac ja na twoim miejscu kupilabym 4,2m tkana (elastyczne sa na 5 m, ale inne wiazanie).
Patrz tez na gramature, zeby byla do 200 gdzies, bo ja kupilam 240, dotykalsm pozniej chuste z gram 190 i jedt roznica.
Patrz tez na gramature, zeby byla do 200 gdzies, bo ja kupilam 240, dotykalsm pozniej chuste z gram 190 i jedt roznica.