reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Też noszę takie jak zwykle tylko się staram te z bawełna w kroku chociaż, bo dużo mam koronek to je rzadko.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kurcze niby przytylam nie duzo, ale mam chyba mega nisko brzuch, no nic myslalam ze cos konkretnego polecicie a tu kazda w przedciazowych hihi :) pojade jeszcze poszukac moze jakies mocno wyciete trafie :)

Misia polecam szukać koronek z bawełnianą częścią w kroku :D są takie i serdecznie polecam jeżeli się lubi często nosić koronki :)

Katja ja też chodzę w przedciążowych które miałam na okres, bo tak to latam w stringach. A wszystkie które teraz nosze mam o dziwo z tesco :p z F&F bawełniane, tak jak aim pisze nie z wysokim stanem ani nic tylko normalne tak że mam je pod brzuchem

Katja polecam bawełniane z h&m. Pakowane chyba po 4 pary za 40zl czy jakos tak.
Nie uciskają, sa bawełniane i mega wygodne

Kupiłam laktator, wkładki poporodowe i dostałam w gratisie rożek :) baaaardzo fajny, a ja sie wahałam czy kupowac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja podsumowalam trochę wyprawkowe wydatki. Na allegro wydałam 1935PLN. Stacjonarne zakupy ok 2200PLN. Do tego szafki i remont -myślę że z 7000 może ciut wiecej. Dużo, niedużo, trudno jednoznacznie stwierdzić. Z wielu rzeczy zrezygnowałam po poznaniu waszych opinii, jeszcze trochę do kupienia zostało np. Łóżeczko turystyczne, niania z kamerka, lezaczek. Może coś dostanę z tych rzeczy. Na wózek i łóżeczko dostałam kasę od rodziców. O tak się sprawy mają.

A jest sens kupować łóżeczko turystyczne teraz? Bo jak bedziecie miec zaplanowany jakis wyjazd dopiero (chyba ze juz macie ;p)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Katja. To w końcu Ty będziesz mieć szybciej łóżeczko niż ja... napisałam do mulan kiedy mi wreszcie wyślą zamówienie, a oni że czekają na dostawę towarów z Włoch! A na stronie czas oczekiwania max 7dni! Wkurzyłam się i kazałam anulować. Wczoraj szukałam stacjonarnie, niestety było tylko zwykłe next 2 me, ale jakieś mam średnie odczucia... nie wiem czy ono było słabo skręcone, taką mam nadzieję, bo jakieś strasznie rozkołysane było...

Katja. To w końcu Ty będziesz mieć szybciej łóżeczko niż ja... napisałam do mulan kiedy mi wreszcie wyślą zamówienie, a oni że czekają na dostawę towarów z Włoch! A na stronie czas oczekiwania max 7dni! Wkurzyłam się i kazałam anulować. Wczoraj szukałam stacjonarnie, niestety było tylko zwykłe next 2 me, ale jakieś mam średnie odczucia... nie wiem czy ono było słabo skręcone, taką mam nadzieję, bo jakieś strasznie rozkołysane było...

Kochana zatem na smyk.com masz dostawe w dwa dni , zaplacisz sto wiecej niz na mulan ale do tego za ta stowe mozesz "gratis" dobrac akcesoria z chicco typu butelki smoczki podgrzewacze poduszki do karmienia majtki podklady nozyczki te sprawy... masakra z tym mulanem, wlasnie czytalam ze jest problem z dostawa:/

reklama
Ola jak tylko będzie można śmigam na wieś to będzie potrzebne. Niby może spać w wózku póki malutki ale może dostanę :)

Do góry