reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Też noszę takie jak zwykle tylko się staram te z bawełna w kroku chociaż, bo dużo mam koronek to je rzadko.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kurcze niby przytylam nie duzo, ale mam chyba mega nisko brzuch, no nic myslalam ze cos konkretnego polecicie a tu kazda w przedciazowych hihi :) pojade jeszcze poszukac moze jakies mocno wyciete trafie :)

Misia polecam szukać koronek z bawełnianą częścią w kroku :D są takie i serdecznie polecam jeżeli się lubi często nosić koronki :)

Katja ja też chodzę w przedciążowych które miałam na okres, bo tak to latam w stringach. A wszystkie które teraz nosze mam o dziwo z tesco :p z F&F bawełniane, tak jak aim pisze nie z wysokim stanem ani nic tylko normalne tak że mam je pod brzuchem

Katja polecam bawełniane z h&m. Pakowane chyba po 4 pary za 40zl czy jakos tak.
Nie uciskają, sa bawełniane i mega wygodne

Kupiłam laktator, wkładki poporodowe i dostałam w gratisie rożek :) baaaardzo fajny, a ja sie wahałam czy kupowac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja podsumowalam trochę wyprawkowe wydatki. Na allegro wydałam 1935PLN. Stacjonarne zakupy ok 2200PLN. Do tego szafki i remont -myślę że z 7000 może ciut wiecej. Dużo, niedużo, trudno jednoznacznie stwierdzić. Z wielu rzeczy zrezygnowałam po poznaniu waszych opinii, jeszcze trochę do kupienia zostało np. Łóżeczko turystyczne, niania z kamerka, lezaczek. Może coś dostanę z tych rzeczy. Na wózek i łóżeczko dostałam kasę od rodziców. O tak się sprawy mają.

A jest sens kupować łóżeczko turystyczne teraz? Bo jak bedziecie miec zaplanowany jakis wyjazd dopiero (chyba ze juz macie ;p)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Katja. To w końcu Ty będziesz mieć szybciej łóżeczko niż ja... napisałam do mulan kiedy mi wreszcie wyślą zamówienie, a oni że czekają na dostawę towarów z Włoch! A na stronie czas oczekiwania max 7dni! Wkurzyłam się i kazałam anulować. Wczoraj szukałam stacjonarnie, niestety było tylko zwykłe next 2 me, ale jakieś mam średnie odczucia... nie wiem czy ono było słabo skręcone, taką mam nadzieję, bo jakieś strasznie rozkołysane było...

Katja. To w końcu Ty będziesz mieć szybciej łóżeczko niż ja... napisałam do mulan kiedy mi wreszcie wyślą zamówienie, a oni że czekają na dostawę towarów z Włoch! A na stronie czas oczekiwania max 7dni! Wkurzyłam się i kazałam anulować. Wczoraj szukałam stacjonarnie, niestety było tylko zwykłe next 2 me, ale jakieś mam średnie odczucia... nie wiem czy ono było słabo skręcone, taką mam nadzieję, bo jakieś strasznie rozkołysane było...

Kochana zatem na smyk.com masz dostawe w dwa dni , zaplacisz sto wiecej niz na mulan ale do tego za ta stowe mozesz "gratis" dobrac akcesoria z chicco typu butelki smoczki podgrzewacze poduszki do karmienia majtki podklady nozyczki te sprawy... masakra z tym mulanem, wlasnie czytalam ze jest problem z dostawa:/

reklama
Ola jak tylko będzie można śmigam na wieś to będzie potrzebne. Niby może spać w wózku póki malutki ale może dostanę :)

Do góry