reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Co do rzeczy z Motherhood'a jak się chce troszkę przyoszczędzić a nie zależy komuś na wzorach z najnowszej kolekcji warto popatrzeć na ich stronie - klikając w poszczególne wzory zmienia się cena w zależności od kolekcji np : ten otulacz jest w zakresie cenowym od 39 PLN do 19,50 PLN Link do: Otulaczek | Motherhood :)

reklama
Co do rzeczy z Motherhood'a jak się chce troszkę przyoszczędzić a nie zależy komuś na wzorach z najnowszej kolekcji warto popatrzeć na ich stronie - klikając w poszczególne wzory zmienia się cena w zależności od kolekcji np : ten otulacz jest w zakresie cenowym od 39 PLN do 19,50 PLN Link do: Otulaczek | Motherhood :)
no i kolor który ja wybrałam na allegro na 39 jest tutaj za 27,30 :D extra :/

Kurcze czy u Was też tak długo wszystko wysyłają? Czekam i czekam kiedy mi tą dostawkę wyślą a tu ani widu, ani słychu...

Nika u mnie wszystko szybko ale np. Łóżeczko wysłali po kilku dniach.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny. Zamówię muślinowe, tetrowe i flanelowe.
Dla poprawienia nastroju zamówiłam sobie buty na allegro;). Takie zwykłe wygodne, sportowe na koturnie. Mam nadzieję, że szybko przyjdą.

Patuszka już kojarzę. nie wiedziałam, że ten fotel to uszatek. Fajny! Też jakiś potrzebuję, ale nie za drogi, bo i tak nie mam z nim potem co zrobić.

Hejka! Mam pytanie dot. laktatora. Nie mam pojęcia czy kupić reczny czy elektryczny kurcze... jak myslicie? Macie w ogole?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale w skrócie było że jeżeli chcesz/planujesz/spodziewasz się że będziesz dużo używać to elektryczny a jak mało lub sporadycznie jako dodatek to ręczny wystarczy :)

Hihi sorki dopiero niedawno skumalam gdzie ten wątek zakupowy [emoji3][emoji16][emoji23][emoji2]
Miszczu ze mnie
Dziekiiiii

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A wracając do laktatorowych tematów - jeżeli planuje używać to sporadycznie na jakieś wyjścia - co trzeba kupić poza samym laktatorem?
Butelka calme olewam bo jak Kasiulka pisała jak sporadycznie to szkoda kasy. Potem wspominałaś Kasiu o torebkach do dezynfekcji - jeśli ja i tak mam w planie zakup sterylizatora mikrofalowego to chyba nie muszę mieć takich torebek?
Z tego co czytałam to to co MOZE będą musiała kupić to te osłonki na brodawki z medeli i gdybym miała dziwne piersi to specjalny lejek:D

jest coś co powinnam mieć na start? Bo mogę nie ogarnąć karmienia albo nie mieć mleka to wtedy inna bajka ale zakładam optymistyczna wersje:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry