reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Co do rzeczy z Motherhood'a jak się chce troszkę przyoszczędzić a nie zależy komuś na wzorach z najnowszej kolekcji warto popatrzeć na ich stronie - klikając w poszczególne wzory zmienia się cena w zależności od kolekcji np : ten otulacz jest w zakresie cenowym od 39 PLN do 19,50 PLN Link do: Otulaczek | Motherhood :)

reklama
Co do rzeczy z Motherhood'a jak się chce troszkę przyoszczędzić a nie zależy komuś na wzorach z najnowszej kolekcji warto popatrzeć na ich stronie - klikając w poszczególne wzory zmienia się cena w zależności od kolekcji np : ten otulacz jest w zakresie cenowym od 39 PLN do 19,50 PLN Link do: Otulaczek | Motherhood :)
no i kolor który ja wybrałam na allegro na 39 jest tutaj za 27,30 :D extra :/

Kurcze czy u Was też tak długo wszystko wysyłają? Czekam i czekam kiedy mi tą dostawkę wyślą a tu ani widu, ani słychu...

Nika u mnie wszystko szybko ale np. Łóżeczko wysłali po kilku dniach.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny. Zamówię muślinowe, tetrowe i flanelowe.
Dla poprawienia nastroju zamówiłam sobie buty na allegro;). Takie zwykłe wygodne, sportowe na koturnie. Mam nadzieję, że szybko przyjdą.

Patuszka już kojarzę. nie wiedziałam, że ten fotel to uszatek. Fajny! Też jakiś potrzebuję, ale nie za drogi, bo i tak nie mam z nim potem co zrobić.

Hejka! Mam pytanie dot. laktatora. Nie mam pojęcia czy kupić reczny czy elektryczny kurcze... jak myslicie? Macie w ogole?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale w skrócie było że jeżeli chcesz/planujesz/spodziewasz się że będziesz dużo używać to elektryczny a jak mało lub sporadycznie jako dodatek to ręczny wystarczy :)

Hihi sorki dopiero niedawno skumalam gdzie ten wątek zakupowy [emoji3][emoji16][emoji23][emoji2]
Miszczu ze mnie
Dziekiiiii

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A wracając do laktatorowych tematów - jeżeli planuje używać to sporadycznie na jakieś wyjścia - co trzeba kupić poza samym laktatorem?
Butelka calme olewam bo jak Kasiulka pisała jak sporadycznie to szkoda kasy. Potem wspominałaś Kasiu o torebkach do dezynfekcji - jeśli ja i tak mam w planie zakup sterylizatora mikrofalowego to chyba nie muszę mieć takich torebek?
Z tego co czytałam to to co MOZE będą musiała kupić to te osłonki na brodawki z medeli i gdybym miała dziwne piersi to specjalny lejek:D

jest coś co powinnam mieć na start? Bo mogę nie ogarnąć karmienia albo nie mieć mleka to wtedy inna bajka ale zakładam optymistyczna wersje:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry