Póki co musiałam już kupić dwa staniki, biust urósł z 65F do 65I i mam nadzieję, że już więcej rósł nie będzie[emoji26][emoji26] Mam dwa z Alles Mama usztywniane (jeden z obwodem 70, bo brzuch był u góry - teraz troszkę opadł i kupiłam 65). Dodatkowo mam miękki na fiszbinach z Esotique 70G, w outlecie w Gdańsku był w promocji po 32zl, żal było nie brać, najwyżej po domu bedzie[emoji23][emoji23] Bardzo podoba mi się ten pudroworozowy z hm, ale mogę na niego tylko patrzeć[emoji6]
Ostatni to esotiq.
Całkiem miękki kupię najwyżej w ostatnim chwili, nie cierpię takich staników[emoji24][emoji24][emoji24]
Zdjęłam materiałowe elementy z wózka (czytaj nieco go rozkręciłam śrubokrętem[emoji6]) i oddałam do pralni. W mojej mają jakieś specjalne preparaty dla dzieci[emoji106]
Muszę zamówić pieluszki bambusowe, oglądałam niedawno w Akpol Baby w Gdańsku i rzeczywiście były niesamowicie miękkie...
Kupiłam rożek w sklepie stacjonarnym (na szczęście), chyba miałam zaćmienie umysłu i wzięłam kolorowy. Patrzę na niego od 2 dni i mam go dość, muszę go wymienić na jakiś szary czy inny bardziej neutralny[emoji16]
Pytanie do bardziej doświadczonych Mamusiek - chce kupić fotel uszak do karmienia, dobry pomysł?? Mam głęboki narożnik i obawiam się o swoje plecy...
Butelki mam z TT (dostałam w prezencie) i sama wcześniej kupiłam 2 z aventa w promocji 1+1.
Wiem, że wszystko można w razie czego kupić... Tylko że wtedy się bardzo przepłaca. Bratowa potrzebowała koniecznie 1 maja osłonki na sutki i w aptece dyzurujacej były po 49zl jakiejś zwykłej firmy, nie medela czy avent. Musiała też dokupić podkłady Bella mama i były po 6,95, a wcześniej kupiła w zwykłym sklepie po 4,00. Niby wszystko jest dostępne, ale wydaje się znacznie większą kwotę...
Wczoraj padło mi na mózg, kupiłam jeansy dla niemowlaka[emoji23][emoji23] na szczęście 3-6miesiecy[emoji16][emoji16] Pewnie nigdy ich nie ubiore, ale musiałam je mieć[emoji12]
U nas też póki co gwiazdki królują, zresztą gdzieś od ponad roku mam gwiezdne mieszkanie[emoji6] Teraz myślałam o jakiejś zmianie wzoru, muszę Pintersta więcej przeglądać[emoji6]