reklama
pumelova
Fanka BB :)
Karuzela ja chce takie lozeczko 90x40
Link do: Łóżeczko dostawne, kołyska, łóżeczko 3w1 FILIP kolor BIAŁY Sklep e-mebluś
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Łóżeczko dostawne, kołyska, łóżeczko 3w1 FILIP kolor BIAŁY Sklep e-mebluś
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Katja.
Hej hej, ja planuje zakup lozeczka Chicco next 2 me dream z funkcja dostawki, kolyski, przewiezienia, podniesienia jednego boku w razie ulewania. Jest drogie, ale dla swojej wygody na pierwsze pol roku chyba wlasnie je kupie. Pozniej napewno bellamy good night, jest cudowne i na dlugo starczy.
Załączniki
Katja.
Kochana ja w pierwszej ciazy mialam reczny avent, bardzo sie mi sprawdzil. Nie wyobrazam sobie elektrycznych mimo ze niby mozna ustawic moc. Teraz naszykowany tez jest ten sam, butelki i smoczki zreszta tez avent. Chociaz synka karmilam 1,5 roku wylacznie piesia, bez butelki i smoczka ale wole miec naszykowanePaula ja normalnie kupiłam kołderke i podusie medyczną i poszewki jak będzie upał to pod kocykiem będzie spało wyjdzie w praniu
Dziewczyny co do laktatora ręcznego np aventa to myślicie że to dobry wybór czy lepiej zainwestować w elektryczny?
Ja 9'lat temu mialam taki odciagacz lakta plus strzykawa która pomagała mi zassać cycka a dalej sama wyciskalam do buteleczki naciskając na cycka trochę meczarnia była ale ja tak miesiąc tylko karmiłam.
Mumusia_Muminka
Dziewczyny jeżeli mogę coś poradzić to na początek starajcie się kupować ubranka, które nie są zakładane przez głowę tylko zapinane. Mnóstwo mam znajomych się tak wkopało a później okazywało się, że np. maluch miał problem z barkiem i te zakładane przez główkę były udręka dla takiego dzieciaczka bo nie można było odpowiednio odchylić chorej rączki. Na pewno będzie się łatwiej takie ubranko zapinane zakładało niż bez zapięcia. Także przekazuję rady koleżanek
Patuszka89
Pytanie do dziewczyn, które szyły kocyki dla dzieci. Polecicie jakieś sklepy online z tkaninami?
Liluli - chyba nie wiele pomogę [emoji6]. Poprzednio miałam jednorazowe. I najbardziej podpasowaly mi wówczas Baby Ono i Tommee Tippee.
Teraz oprócz tych sprawdzonych, wezmę też paczkę wielorazowych z aventu.
Teraz oprócz tych sprawdzonych, wezmę też paczkę wielorazowych z aventu.
reklama
Mumusia_Muminka
I dobrze, żeby miały rzepy - przyczepy bo bez nich bardzo się w biustonoszu przesuwają....