reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

A co myślicie o muszlach. Pokazywała nam położna na szkole rodzenia, ale zupełnie do mnie nie przemówiły. Macie jakieś doświadczenie. Wydają się być niewygodne.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia12 - do mnie po tych opisie, wyglądzie i kształce również nie przemawiają. Już chyba lepsze te kapturki....

Ja mam natomiast pytanie z innego tematu : czy któraś z Was korzystała z preparatów typu NATALIS 1 ??

Ja używałam jednorazowych i była to dla mnie wygodna opcja więc teraz też takie kupię tylko najgorsze jest to że nie pamiętam które mi pasowały najbardziej

Hejka dziewczyny,

jakie macie przewijaki ? muszę ogarnąć ten temat, ale nie wiem jak się zabrać ... :).

Chcę kupić pzewijak na łóżeczko 120x60 , ale na początek będe miała te mini łóżeczko 40x90 i tutaj mam pytanie , czy taki przewijak na łóżeczko nadaje się, żeby go kłaść na komodę, stół , czyli wszędzie , czy ma on jakieś mocowanie do łóżeczka, które ewentualnie mogłoby mi przeszkadzać , porysować blat ?

Ale jestem zielona, ze starszakiem miałam miękki przewijak ... boże nic nie pamiętam !!! :(

Aha - ja będę miała zwykły przewijak na łóżeczko 120x60.
On ma takie bolce zapobiegające przemieszczaniu się w pionie/długości.
Oprócz łóżeczka kładlam go też na łóżku lub ławie. Na stole nie kładlam, a co do komody - musisz zmierzyć jej głębokość, bo możliwe, że będzie pasowała pod długość przewijaka.
Zawsze można położyć choćby ręcznik pod przewijak i nie powinno być problemu z zarysowaniem [emoji6]

reklama
Co do wkladek ja uzywalm tych wielorazowych laktacyjnych i polecam! Mialam z aventu na noc nie uzywalam wkladek bo bez stanika spie ale wkladalam tetrowke pod bluzke.

Przewijak mam przy lozeczku

Do góry