reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziś odebrane:)
W rosku promocja na proszek lovela

16d8c2e9df1eb8aa58267af1f1cd5f6a_orig.jpg

9bfe1a895e3ad6a7da33b78cd85cf385_orig.jpg

996c7a9018aa7e43fba9b63ab5aa308d_orig.jpg

wkładki miałam wielorazowe z avent, ale częściej używałam tych jednorazowych johnson.

Aha mam podobny problem z przewijakiem, bo planujemy 90x40 łóżeczko. Albo zainwestujemy w przewijak z wanienką np ceba baby albo na te pierwsze miesiące weźmiemy komode z pokoju córki z opcją przewijania. Marnie widzę przewijanie na łóżku po cc więc trzeba coś wymyślić.

Pytałam o te łóżeczka 90x40 bo byłam już zdecydowana na takie
Link do: KLUPŚ ŁÓŻECZKO DOSTAWNE PICCOLO DUE 90x40 Biały - Ceny i opinie - Ceneo.pl
ale znalazłam jeszcze takie i mam dylemat
Link do: Solidna Drewniana Kołyska Jardrew + Materac PKG

Chicco jakoś do mnie nie przemawia i jeszcze ta cena.

wkładki miałam wielorazowe z avent, ale częściej używałam tych jednorazowych johnson.

Aha mam podobny problem z przewijakiem, bo planujemy 90x40 łóżeczko. Albo zainwestujemy w przewijak z wanienką np ceba baby albo na te pierwsze miesiące weźmiemy komode z pokoju córki z opcją przewijania. Marnie widzę przewijanie na łóżku po cc więc trzeba coś wymyślić.

Pytałam o te łóżeczka 90x40 bo byłam już zdecydowana na takie
Link do: KLUPŚ ŁÓŻECZKO DOSTAWNE PICCOLO DUE 90x40 Biały - Ceny i opinie - Ceneo.pl
ale znalazłam jeszcze takie i mam dylemat
Link do: Solidna Drewniana Kołyska Jardrew + Materac PKG

Chicco jakoś do mnie nie przemawia i jeszcze ta cena.
Ja bym była za klupsiem bo masz stabilne łóżeczko, a kolyska nie jest stabilna - nie wiem ile będziesz tego używać ale jak maluch zacznie się przemieszczać to może wypaść moim zdaniem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

pumelova niby jest w tej kołysce blokada bujania, ale gdybym na żywo mogła zobaczyć to mogłabym porównać czy jest stabilne. Używać będę max do 6 miesiąca.

Mi się bardziej klups podoba.
Patuszka nie pomogę bo jeszcze się nieznam, ale koleżanka ma avent i jest zadowolona.
Jakby co to w moim Tesco nic nie było na przecenie z ubranek. Może kilka paczek różowych.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Patuszka podgrzewacze są różne zależy jakich butelek używa bratowa w podgrzewaczu musi sie zmieścić dany rodzaj butelki my mamy Tommy Tipie i butelki avent pasują.

Wczoraj przyszedł laktator (jak na razie pierwsza i jedyna rzecz jaką czułam potrzebę nabyć "na zapas") a dziś odebraliśmy monitor oddechu którego mieliśmy nie kupować ale troszkę nam pieniążków przyszło dodatkowych i zaczęliśmy wymyślać co można kupić :D z większych rzeczy jeszcze niania ale to już model mamy wybrany także tylko się zebrać i zamówić i za 2 tygodnie planujemy wypad po całą resztę tych wszystkich małych pierdółek :) i będzie koniec zakupów :)

reklama
Aim a jaki model monitora kupiłaś? Bo też mieliśmy nie inwestować, ale jednak ;-) tak samo wyszło z łóżeczkiem, że jednak kupujemy na początek przystawkę chicco :-) ale uparłam się że kupię nieplanowane rzeczy dopiero jak sprzedam stary samochód, trzymajcie kciuki bo dziś przyjeżdża kupiec;-)

Do góry