reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziś odebrane:)
W rosku promocja na proszek lovela

16d8c2e9df1eb8aa58267af1f1cd5f6a_orig.jpg

9bfe1a895e3ad6a7da33b78cd85cf385_orig.jpg

996c7a9018aa7e43fba9b63ab5aa308d_orig.jpg

wkładki miałam wielorazowe z avent, ale częściej używałam tych jednorazowych johnson.

Aha mam podobny problem z przewijakiem, bo planujemy 90x40 łóżeczko. Albo zainwestujemy w przewijak z wanienką np ceba baby albo na te pierwsze miesiące weźmiemy komode z pokoju córki z opcją przewijania. Marnie widzę przewijanie na łóżku po cc więc trzeba coś wymyślić.

Pytałam o te łóżeczka 90x40 bo byłam już zdecydowana na takie
Link do: KLUPŚ ŁÓŻECZKO DOSTAWNE PICCOLO DUE 90x40 Biały - Ceny i opinie - Ceneo.pl
ale znalazłam jeszcze takie i mam dylemat
Link do: Solidna Drewniana Kołyska Jardrew + Materac PKG

Chicco jakoś do mnie nie przemawia i jeszcze ta cena.

wkładki miałam wielorazowe z avent, ale częściej używałam tych jednorazowych johnson.

Aha mam podobny problem z przewijakiem, bo planujemy 90x40 łóżeczko. Albo zainwestujemy w przewijak z wanienką np ceba baby albo na te pierwsze miesiące weźmiemy komode z pokoju córki z opcją przewijania. Marnie widzę przewijanie na łóżku po cc więc trzeba coś wymyślić.

Pytałam o te łóżeczka 90x40 bo byłam już zdecydowana na takie
Link do: KLUPŚ ŁÓŻECZKO DOSTAWNE PICCOLO DUE 90x40 Biały - Ceny i opinie - Ceneo.pl
ale znalazłam jeszcze takie i mam dylemat
Link do: Solidna Drewniana Kołyska Jardrew + Materac PKG

Chicco jakoś do mnie nie przemawia i jeszcze ta cena.
Ja bym była za klupsiem bo masz stabilne łóżeczko, a kolyska nie jest stabilna - nie wiem ile będziesz tego używać ale jak maluch zacznie się przemieszczać to może wypaść moim zdaniem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

pumelova niby jest w tej kołysce blokada bujania, ale gdybym na żywo mogła zobaczyć to mogłabym porównać czy jest stabilne. Używać będę max do 6 miesiąca.

Mi się bardziej klups podoba.
Patuszka nie pomogę bo jeszcze się nieznam, ale koleżanka ma avent i jest zadowolona.
Jakby co to w moim Tesco nic nie było na przecenie z ubranek. Może kilka paczek różowych.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Patuszka podgrzewacze są różne zależy jakich butelek używa bratowa w podgrzewaczu musi sie zmieścić dany rodzaj butelki my mamy Tommy Tipie i butelki avent pasują.

Wczoraj przyszedł laktator (jak na razie pierwsza i jedyna rzecz jaką czułam potrzebę nabyć "na zapas") a dziś odebraliśmy monitor oddechu którego mieliśmy nie kupować ale troszkę nam pieniążków przyszło dodatkowych i zaczęliśmy wymyślać co można kupić :D z większych rzeczy jeszcze niania ale to już model mamy wybrany także tylko się zebrać i zamówić i za 2 tygodnie planujemy wypad po całą resztę tych wszystkich małych pierdółek :) i będzie koniec zakupów :)

reklama
Aim a jaki model monitora kupiłaś? Bo też mieliśmy nie inwestować, ale jednak ;-) tak samo wyszło z łóżeczkiem, że jednak kupujemy na początek przystawkę chicco :-) ale uparłam się że kupię nieplanowane rzeczy dopiero jak sprzedam stary samochód, trzymajcie kciuki bo dziś przyjeżdża kupiec;-)

Do góry