reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Misia ja na początku obstawiałam właśnie maxi cosi cabrio fix, ale jak obejrzałam, pomacałam w sklepie cf i maxi cosi peble to jest mega różnica, na korzyść peble i na niego się zdecydowaliśmy

Tymuniek - gratuluje zakupu :)

Ja miałam fotelki be sefe ...a teraz dostaiemy w prezencie reacaro privia z bazą ?
Czy któras z Was miała z nim do czynienia ?

Tymuniek a jak oceniasz huśtawkę? Bo mam w okolicy używkę za 200zł w idealnym stanie i zastanawiam się czy warto brać, niby mamy leżaczek fp po siostrzeńcach ale nie ma tych bajerów co ta huśtawka, tylko wibracje które niewiadomo czy działają bo nikt nigdy nie włożył baterii ;-)

Co do tej huśtawki to mamy taką

b770234333e72b4bd0b3f7b952493f8e_orig.jpg

Cena z kartonu nowej to 269zl
Patrzałam dziś w smyku to były po 390 zdeka przebitka

NIKA ja czytałam tylko opinie o tej huśtawce i są pozytywne raczej oceniono jako produkt bardzo dobry nie planowałam kupić dostałam gratis do wózka:) ma sporo bajerów i wchodzą tam grube bateryjki:)

Kasia no fakt Gondola duża:) a podaj linka do tej płaskiej gondoli nie wiedziałam że też takie są.

Dziewczyny Wy te torby wybieracie na prawdę piękne ale jak to potem mąż będzie chodził z wozkiem z taką torba? Tylko dlatego, że z Lena mąż chodził często sam na spacery również to kupuje standardową torbę do wózka - nie taką typowo damską :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Morela ja w ogole Torby nie kupuje do wozka przypomnialam sobie jak to bylo z Jasiem i najlepiej sprawdzala mi sie moja torba przez ramię teraz tez chce sobie jakąs fajna przez ramie kupic.Zawsze mozna ją zawiesic na rączce.Na spacery owszem maz tez chodzic bedzie, ale na spacer to co mu potrzeba? pieluszke to mala moze miec przy buzi.Ewentualnie pamper+ chusteczki to wszuce do kosza i tyle.Butelek nie przewiduje bo chce tak jak przy Jasiu tylko piersia karmić.

reklama
Do góry