reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Aha:/ Ja mam nadzieję,że spacerówka nam trochę posłuży. Szukanie wózka to jest jednak problematyczna kwestia.
Ja podobnie jak Maziajka wolę ubrania dla synka z C&A.Przystępne ceny i trwałe ubrania.Ze Smyka lubię spodnie dresowe ale np.koszulki nie są zbyt dobre,nadruki pękaja lub schodzą zupełnie.

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli tak jak że wszystkim co osoba to opinia. Dla mnie z h&m super są bodziaki, A dla córki to legginsy i te cienkie i grubsze są nie do zdarcia. Smyk ma najlepsze pajace i body w tych wielopakach. Z c&A praktycznie niewiele mam bo stacjonarnie mało można zobaczyć a nie lubię w ciemno zamawiac. Ale wypatrzyłam kilka letnich rzeczy dla córki to może wkoncu zamówię tylko czekam czy jakiejś promocji nie zrobią.

ZUZA używany byłam w sklepie to babka bardziej zachwalała barlette os softa roana szok ceny wózków nowych 1599zl

Spacerówka w adamex jest kiepska ma nisko pałąk w roanie wyżej

A miała któraś z Was doczynienia z torbą Babyono do wózka?
1492788976-aaaaaa.jpeg

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek fajnie, już tyle z głowy :)
Ja mam okazję za 400 PLN fotelik maxi cosi - cabriofix z bazą i tu pytanie czy to jest okazja. Używane po dwoch maluchach raczej weekendowo, ma dwa lata. Od znajomej która mi do tego monitor oddechu angelcare pożyczy. Ma przywieść od babci żebym sobie obejrzała.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry