reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Zuza śliczny wózek:):-D
A ja wczoraj jeszcze wyszperałam w necie taki Adamex Barletta pink w sobotę idziemy oglądać obiecałam sobie że różu wózek nie będzie mial ech...

Co myślicie tak wizualnie dziewczyny?

Załączniki

• IMG_20170421_081633.png
    IMG_20170421_081633.png
    234 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Zuza śliczny wózek:):-D
A ja wczoraj jeszcze wyszperałam w necie taki Adamex Barletta pink w sobotę idziemy oglądać obiecałam sobie że różu wózek nie będzie mial ech...

Co myślicie tak wizualnie dziewczyny?
Ja też ostro szukam wózka, pytam w sklepach co i jak to praktycznie w każdym mówią, że na Adamexy jest najwięcej reklamacji. I teraz - albo wierzysz albo nie, może to też być skala - jednak są bardzo popularne więc prawdopodobieństwo reklamacji rośnie.
A czytałaś opinie o nim?
Aha i jak jedziesz oglądać do sklepu to koniecznie sprawdź z obciążeniem (mają tam takie manekiny bobasów 9 i 12 kg) - sprawdzisz dzięki temu czy wózek jest dobrze amortyzowany ale nie za miękki (bo wtedy bobasek będzie się zsuwał)

Adamexy też swego czasu sprawdzałam (opiniowo) - i nie były one pozytywne.

Zuza - fajny wózek [emoji5]. Miałam parasolke tego producenta (Deltim), i nie było żadnych problemów. Miałam reklamację za sobą, ale.. Expresowo została załatwiona, i wozeczek długo nam jeszcze posłużył. Do teraz mam go w garażu [emoji6]

Czytałam najwięcej jst anty opini na temat spacerówki:( co do gondoli mówią że jest ok i to prawda że jest dużo reklamacji mi zależy na zakupie głębokiego wózka spacerówke kupiła bym camarello eos
Jeszcze czekam na wycena nowego wózka ze sklepu:)

Tymuniek - czasami zdarzają się oferty z samą gondola (różne firmy) [emoji6]. Sama rozważałam taki zakup.

Dzięki:)
Aga_k_m słyszałam że Deltim robi też x landery ale nie zgłębiałam tematu.
Tymuniek ładny wózek:) A chcecie kupić nowy czy używany?Dużo osób ma Adamexy z tego co widzę na ulicy,a przecież gdyby nie były fajne to by nie kupowali;)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Deltim kiedyś tworzył x-landery, ale czy dalej je robi to nie wiem.
Adamexy kuszą przede wszystkim lookiem gondoli i ceną, stad tyle tego na rynku i w obiegu.
Problem pojawia się, gdy dziecko wyrasta z gondoli, a i jeżeli rodzice są mobilni ( w sensie częstszego składania i rozkładania wózka, w celach podróżnych), to nawet szybciej zauważają wady).
Tak jak Tymuniek napisała - spacerówka to pomyłka. A przeglądając oferty widzę właśnie większość wózków, które są sprzedane po okresie gondolowym, z gwarancją itd [emoji6]

Nie zazdroszczę decyzji o wózku, dobrze że mam to już za sobą.

Odnośnie ciuszków- widziałam na stronie h&m na ubranka basic promocję 3 za 2. i jak tu nie kupować :-D

Ja z H& M nie jestem zadowolona Jasiowi jak kupie spodnie w swnsie dresy chwila moment i sa przetarte...zdecydowanie lepsze jakosciowo ubrania ma wlasnie C&A lub Smyk choc koszulki ze smyka tez niektore badziewne mielismy.

reklama
Tymuniek, Aga_k_m to ja też dołączam do poszukujących. Ale odpuściłam neta. Najpierw jadę obejrzeć. I mam namiar na kobietke która kupuje używki, robi pranie i remont i sprzedaje dalej. Znajoma od niej kupowała. Ponoć trochę drożej niż na olx ale po przeglądzie :) podjadę i do niej.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry