reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Zuza śliczny wózek:):-D
A ja wczoraj jeszcze wyszperałam w necie taki Adamex Barletta pink w sobotę idziemy oglądać obiecałam sobie że różu wózek nie będzie mial ech...

Co myślicie tak wizualnie dziewczyny?

Załączniki

• IMG_20170421_081633.png
    IMG_20170421_081633.png
    234 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Zuza śliczny wózek:):-D
A ja wczoraj jeszcze wyszperałam w necie taki Adamex Barletta pink w sobotę idziemy oglądać obiecałam sobie że różu wózek nie będzie mial ech...

Co myślicie tak wizualnie dziewczyny?
Ja też ostro szukam wózka, pytam w sklepach co i jak to praktycznie w każdym mówią, że na Adamexy jest najwięcej reklamacji. I teraz - albo wierzysz albo nie, może to też być skala - jednak są bardzo popularne więc prawdopodobieństwo reklamacji rośnie.
A czytałaś opinie o nim?
Aha i jak jedziesz oglądać do sklepu to koniecznie sprawdź z obciążeniem (mają tam takie manekiny bobasów 9 i 12 kg) - sprawdzisz dzięki temu czy wózek jest dobrze amortyzowany ale nie za miękki (bo wtedy bobasek będzie się zsuwał)

Adamexy też swego czasu sprawdzałam (opiniowo) - i nie były one pozytywne.

Zuza - fajny wózek [emoji5]. Miałam parasolke tego producenta (Deltim), i nie było żadnych problemów. Miałam reklamację za sobą, ale.. Expresowo została załatwiona, i wozeczek długo nam jeszcze posłużył. Do teraz mam go w garażu [emoji6]

Czytałam najwięcej jst anty opini na temat spacerówki:( co do gondoli mówią że jest ok i to prawda że jest dużo reklamacji mi zależy na zakupie głębokiego wózka spacerówke kupiła bym camarello eos
Jeszcze czekam na wycena nowego wózka ze sklepu:)

Tymuniek - czasami zdarzają się oferty z samą gondola (różne firmy) [emoji6]. Sama rozważałam taki zakup.

Dzięki:)
Aga_k_m słyszałam że Deltim robi też x landery ale nie zgłębiałam tematu.
Tymuniek ładny wózek:) A chcecie kupić nowy czy używany?Dużo osób ma Adamexy z tego co widzę na ulicy,a przecież gdyby nie były fajne to by nie kupowali;)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Deltim kiedyś tworzył x-landery, ale czy dalej je robi to nie wiem.
Adamexy kuszą przede wszystkim lookiem gondoli i ceną, stad tyle tego na rynku i w obiegu.
Problem pojawia się, gdy dziecko wyrasta z gondoli, a i jeżeli rodzice są mobilni ( w sensie częstszego składania i rozkładania wózka, w celach podróżnych), to nawet szybciej zauważają wady).
Tak jak Tymuniek napisała - spacerówka to pomyłka. A przeglądając oferty widzę właśnie większość wózków, które są sprzedane po okresie gondolowym, z gwarancją itd [emoji6]

Nie zazdroszczę decyzji o wózku, dobrze że mam to już za sobą.

Odnośnie ciuszków- widziałam na stronie h&m na ubranka basic promocję 3 za 2. i jak tu nie kupować :-D

Ja z H& M nie jestem zadowolona Jasiowi jak kupie spodnie w swnsie dresy chwila moment i sa przetarte...zdecydowanie lepsze jakosciowo ubrania ma wlasnie C&A lub Smyk choc koszulki ze smyka tez niektore badziewne mielismy.

reklama
Tymuniek, Aga_k_m to ja też dołączam do poszukujących. Ale odpuściłam neta. Najpierw jadę obejrzeć. I mam namiar na kobietke która kupuje używki, robi pranie i remont i sprzedaje dalej. Znajoma od niej kupowała. Ponoć trochę drożej niż na olx ale po przeglądzie :) podjadę i do niej.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry