reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Jenny, z Mikołajem mieliśmy lovi i teraz jeżeli będę kupować, to także. Dodatkowo po tych kilku latach lovi wprowadziło smoczki mini. Fajne to jest, ponieważ nie zakrywa całej buźki dzieciątka :-)

Pumelova, no w końcu! :-)
Fajne bodziaczki. Widziałam je i gdyby nie nasza decyzja o nie poznawaniu płci, to na pewno bym je miała jakby była dziewczynka :p a tak... Większość rzeczy wybieram z chlopiecych choć staram się by były one uniwersalne :-)

Nika, często są promocje na pampersy choć nie ukrywam, że mam kupione dwie duże paczki białych :p
Jak miałam nie kupić za 36 zł :p
Mam nadzieję, że maluszkowi będą służyć :-)

Aga_k, jak dla mnie ubranka ze smyka, a bynajmniej pajace jakościowo są o wiele lepsze od hm'u :-)
Bodziaki też są ok :-)

ewcia3004 - chyba tez pozostanę przy lovi :)

pumelova - śliczne bodziaki :)
ja w przyełzym tygoniu planuje zakupy z mezem, IKEA, Smyk..pewnie jakies centrum...niestesty u nas to wyprawa na caly dzien ..bo mamy ponad 100km...ale jedzeimy w tygoniu ...co by uniknac weekednowych szalenstw...

Pumelova, Jenny, w stacjonarnych często nie ma małych rozmiarów, a na internetowym bez problemu człowiek znajdzie :-)
Ja bardziej preferuje zakupy przez internet, bo nie lubię chodzić po sklepach, ponieważ często nie ma to czego szukam, a czas zmarnowany. Oczywiście jak jadę do doktorka, to standardowo odwiedzę "swoje" sklepy, ale nic na siłę nie kupuje :-)

Dziewczyny jeszcze chyba w życiu nie poświęciłem tyle czasu w necie na szukaniu wózka:errr:
I szukam nadal:eek: jeśli nic nie znajdę to zamowię poprostu nowy no i tyle co zrobię dziś dostałam fotelik:)
Jak są fajne wózki to mega daleko a też nigdy nie wiadomo czy ktoś ci powie na 100% na temat wózka...

Tymuniek - łącze się w bólu poszukiwczym [emoji3].
Podobne marki przeglądamy. Mój Mąż też już jest zmęczony pokazywaniem z mojej strony co rusz to innego wózka - więc pewnie też zmieknie i stanie na zakupie jakiejś nowki [emoji6].

Ewcia - Smyka w dużej mierze przerabialam z małą Jagoda, a i teraz też często zamawiam dla niej stamtąd ciuszki. Zresztą widzę, że mamy podobne podejście do sklepów i szukania promocji (smyk, c&a, 5-10-15, h&m) [emoji3]

reklama
Hej Dziewczyny:)
Do mnie wczoraj dotarł wózek.Nie rozważałam tej firmy ale trafiła się okazja i jesteśmy zadowoleni.
Wózek to Amelis Pro 2w1

1492722820-aaaaaa.jpeg

1492722847-aaaaaa.jpeg

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry