reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Jenny, z Mikołajem mieliśmy lovi i teraz jeżeli będę kupować, to także. Dodatkowo po tych kilku latach lovi wprowadziło smoczki mini. Fajne to jest, ponieważ nie zakrywa całej buźki dzieciątka :-)

Pumelova, no w końcu! :-)
Fajne bodziaczki. Widziałam je i gdyby nie nasza decyzja o nie poznawaniu płci, to na pewno bym je miała jakby była dziewczynka :p a tak... Większość rzeczy wybieram z chlopiecych choć staram się by były one uniwersalne :-)

Nika, często są promocje na pampersy choć nie ukrywam, że mam kupione dwie duże paczki białych :p
Jak miałam nie kupić za 36 zł :p
Mam nadzieję, że maluszkowi będą służyć :-)

Aga_k, jak dla mnie ubranka ze smyka, a bynajmniej pajace jakościowo są o wiele lepsze od hm'u :-)
Bodziaki też są ok :-)

ewcia3004 - chyba tez pozostanę przy lovi :)

pumelova - śliczne bodziaki :)
ja w przyełzym tygoniu planuje zakupy z mezem, IKEA, Smyk..pewnie jakies centrum...niestesty u nas to wyprawa na caly dzien ..bo mamy ponad 100km...ale jedzeimy w tygoniu ...co by uniknac weekednowych szalenstw...

Pumelova, Jenny, w stacjonarnych często nie ma małych rozmiarów, a na internetowym bez problemu człowiek znajdzie :-)
Ja bardziej preferuje zakupy przez internet, bo nie lubię chodzić po sklepach, ponieważ często nie ma to czego szukam, a czas zmarnowany. Oczywiście jak jadę do doktorka, to standardowo odwiedzę "swoje" sklepy, ale nic na siłę nie kupuje :-)

Dziewczyny jeszcze chyba w życiu nie poświęciłem tyle czasu w necie na szukaniu wózka:errr:
I szukam nadal:eek: jeśli nic nie znajdę to zamowię poprostu nowy no i tyle co zrobię dziś dostałam fotelik:)
Jak są fajne wózki to mega daleko a też nigdy nie wiadomo czy ktoś ci powie na 100% na temat wózka...

Tymuniek - łącze się w bólu poszukiwczym [emoji3].
Podobne marki przeglądamy. Mój Mąż też już jest zmęczony pokazywaniem z mojej strony co rusz to innego wózka - więc pewnie też zmieknie i stanie na zakupie jakiejś nowki [emoji6].

Ewcia - Smyka w dużej mierze przerabialam z małą Jagoda, a i teraz też często zamawiam dla niej stamtąd ciuszki. Zresztą widzę, że mamy podobne podejście do sklepów i szukania promocji (smyk, c&a, 5-10-15, h&m) [emoji3]

reklama
Hej Dziewczyny:)
Do mnie wczoraj dotarł wózek.Nie rozważałam tej firmy ale trafiła się okazja i jesteśmy zadowoleni.
Wózek to Amelis Pro 2w1

1492722820-aaaaaa.jpeg

1492722847-aaaaaa.jpeg

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry