reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Tymuniek ja mam po starszaku i byłam zadowolona . Teraz też będę używała tylko muszę jeszcze go od rodziców zabrać

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Czy któraś z Was ma materac dla maleństwa z Ikea? Lepiej lateksowy czy ze sprężynami? Chyba że możecie polecić jakąś inną firmę oraz rodzaj to chętnie sprawdzę [emoji5] Dla siebie mam Ikea i jestem zadowolona. Oglądałam w jysku ten za 199zl, ale jest zbyt miękki (zresztą sam sprzedawca w sklepie go odradził dla niemowlaka [emoji6]) i zastanawiałam się nad tym lateksowym z Ikea. Brat ma dla swojej córeczki z innej firmy z częścią kokosową i ona jest taka dziwna w dotyku, mi się kojarzy z sianem przykrytym prześcieradłem[emoji16]
Mam łóżeczko 60x120.

Tymuniek ja mam po starszaku i byłam zadowolona . Teraz też będę używała tylko muszę jeszcze go od rodziców zabrać

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aha83
Czytałam opinie o nim i większość jest na tak ale były też takie że te koleczka są bardzo głośne czy ten wózek ma jakąś amortyzację???lekko się prowadzi???

Wydałam w lidlu 260zl.... większość kupiłam na 62/68. I teraz mam obawę, ze na 74 mam za mało:D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

74 to dziecko pol roczne nosi

Ja z lidla potrzebowalam tylko stanik. Wiec... jezeli macie malo w obwodzie to nawet nie idzcie. 80 B byl najmniejszy u mnie

reklama
Maziajka nie wiem jak u Ciebie ale ja byłam w lidlu na czulowie (wracałam z badan) i było pusto w sklepie a ciuszki były :) ale na os. H podobno masa mam w ciąży ;)

Do góry