reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Tymuniek ja mam po starszaku i byłam zadowolona . Teraz też będę używała tylko muszę jeszcze go od rodziców zabrać

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Czy któraś z Was ma materac dla maleństwa z Ikea? Lepiej lateksowy czy ze sprężynami? Chyba że możecie polecić jakąś inną firmę oraz rodzaj to chętnie sprawdzę [emoji5] Dla siebie mam Ikea i jestem zadowolona. Oglądałam w jysku ten za 199zl, ale jest zbyt miękki (zresztą sam sprzedawca w sklepie go odradził dla niemowlaka [emoji6]) i zastanawiałam się nad tym lateksowym z Ikea. Brat ma dla swojej córeczki z innej firmy z częścią kokosową i ona jest taka dziwna w dotyku, mi się kojarzy z sianem przykrytym prześcieradłem[emoji16]
Mam łóżeczko 60x120.

Tymuniek ja mam po starszaku i byłam zadowolona . Teraz też będę używała tylko muszę jeszcze go od rodziców zabrać

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aha83
Czytałam opinie o nim i większość jest na tak ale były też takie że te koleczka są bardzo głośne czy ten wózek ma jakąś amortyzację???lekko się prowadzi???

Wydałam w lidlu 260zl.... większość kupiłam na 62/68. I teraz mam obawę, ze na 74 mam za mało:D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

74 to dziecko pol roczne nosi

Ja z lidla potrzebowalam tylko stanik. Wiec... jezeli macie malo w obwodzie to nawet nie idzcie. 80 B byl najmniejszy u mnie

reklama
Maziajka nie wiem jak u Ciebie ale ja byłam w lidlu na czulowie (wracałam z badan) i było pusto w sklepie a ciuszki były :) ale na os. H podobno masa mam w ciąży ;)

Do góry