reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziewczyny jak chcecie kupować ciuszki z h&m to polecam zapoznać się ze sklepem internetowym. Już kilka razy widziałam rzeczy które w internecie były tańsze niż w sklepach stacjonarnych. Często rzeczy, które w sklepie stacjonarnym są w normalnej cenie w internecie przecenieją, lub wysokość przeceny jest korzystniejsza w internecie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Cudowne ciuszki dla dzidziusiów!!!

Nie wiem jak Wy ale ja często wyciągam ciuszki z szafy i oglądam i za każdym razem jestem wzruszona...

Kuźwa aleście nadrukowały! :shocked2:
Ja się cieszę, że mam trochę rzeczy po synu no i doświadczenia:-p Młody będzie spał w białym drewnianym łóżeczku, starszego przeniesiemy do turystycznego, pościel i materac pewnie w Hurtowni dzieciecej kupimy tak jak i Kacprowi, z resztą masę rzeczy tam kupiłam i byłam zadowolona, m in ubranka, wózek baby merc( 3 w 1 ,którego teraz też będziemy używać, starszemu parasolkę ogarniemy), laktator, miseczka i łyżeczki, wkładki laktacyjne, ręczniki z kapturem i w sumie nie pamiętam co jeszcze. Wanienkę dostaliśmy najnormalniejszą jaka może być, a w kąpieli używamy takiej gąbki, często ja wymieniamy, ale polubiłam ją. Do kąpieli i do kremowania oraz na ciemieniuchę Emolium, do włosów Ziajka, do ciała Nivea, tak jakoś to wszystko pomieszałam:-p A no i do dupki Sudocrem i na odparzenia nieoceniona mąka ziemniaczana:blink:
Dla Leosia planuję parę rzeczy, których dla Kacpra nie kupowaliśmy, np nianię, bujaczek, chustę, szumisia, no i oczywiście część ubranek. W sumie nic z tego jeszcze nie kupiłam przez kasę wydaną na samochód i na remont . Boże kiedy ja to ogarnę!?

Laseczki znalazlam podobne kocyki cena super 69 zl Link do: Wymagana kontrola bezpieczeństwa

1492165122-aaaaaa.jpeg
1492165127-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry