reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

74 to dziecko pol roczne nosi

Ja z lidla potrzebowalam tylko stanik. Wiec... jezeli macie malo w obwodzie to nawet nie idzcie. 80 B byl najmniejszy u mnie
Chyba to byl wogole najmniejszy rozmiar,bo u mnie tez takie. I niestety nie kupilam,ale kupilam bodyi spodenki chociaz nie potrzebujemy [emoji13]

Ewella u mnie w lidlu o dziwo tez praktycznie pustki,kilka osob bylo.

reklama
Dziewczyny ja też Lidl odwiedziłam. Byłam i 8.45 i oczywiście do koszykow ciężko było się dostać. Dla chłopców to już były wybrane a dla dziewczynek pełne. Mam kilka zestawów 62\68. Są piękne. Już nic nie potrzebuję. Ciuszkow cała szafa.
Przyszedł przewijak z zabezpieczeniem na łóżeczko. Zamontowany ☺
20170418_120918.jpeg
20170418_120927.jpeg

Załączniki

• 20170418_120918.jpeg
    20170418_120918.jpeg
    58,2 KB · Wyświetleń: 342
  • 20170418_120927.jpeg
    20170418_120927.jpeg
    65,9 KB · Wyświetleń: 347
Aha83
Czytałam opinie o nim i większość jest na tak ale były też takie że te koleczka są bardzo głośne czy ten wózek ma jakąś amortyzację???lekko się prowadzi???

Tymuniek nie pamiętam ale dla mnie był super, dobrze się prowadził, ja go bardzo lubiłam i mam nadzieje, że spełni znów po 8 latach moje oczekiwania. Może nie jest to terenowa fura na głęboki piasek, ale nawet po plaży nad morzem pamiętam,że dawał rade [emoji6]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    93,7 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
No i byłam w Lidlu i ... jeszcze kilku innych sklepach.

Jestem walnięta. Już żadnych ciuchów nie kupuje małemu, no chyba że na lumpa w końcu pojadę :) jeszcze bym kupiła że 3 pajace cieplejsze i do 80 cm ma w czym chodzić :) Chyba na eBay kupię mu jeszcze coś wyjściowego z muchą jakby się okazja trafiła jakaś do wyjścia.
1492517211-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia, też ostatnio pisałam, że nic więcej nie zamawiam :p
Dziś przyszły pajace i czekam jeszcze na rampersy :p ale teraz, to już naprawdę wystarczy :-)

A oto pajacyki, są bardzo fajne i duży plusik za a'la niedrapki wszyte już :-) bo te nakładane u Mikołaja się nie sprawdziły

Załączniki

• IMG_20170418_141913.JPG
    IMG_20170418_141913.JPG
    496,2 KB · Wyświetleń: 132
Ja jeszcze muszę dokupić parę ubranek bo coś czuję że inaczej będę mieć pranie codziennie. No i w maju zaraz czekają nas mega zakupy całej reszty wyprawkowej. Na szczęście prawdopodobnie uda się wszystko na raz kupić w jednym sklepie.

reklama
Do góry