reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Te mamusie co planują kupić pampki firmy Pampers to w Rossmann cena z kartą rossnę 0.45gr za pieluchę. Nie znalazłam na mieście nigdzie taniejm

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Karo, ale cudeńka :)
Morela, dzięki za info. Myślę, że kupię małą paczkę do testów, ale to dopiero gdzieś w czerwcu :)

Cześć, jestem początkująca (na forum i ciążowo ;) ) i tak jakoś nazbierało mi się sporo pytań, żeby Was nie zarzucać na raz będę dozowała te przyjemności ;)
Na sam początek - okrywanie malucha do snu w upalne dni. Termin mam na koniec lipca, sierpień pewnie będzie gorący - jakie są tendencje - zawsze malucha trzeba okrywać na noc - np. bardzo cienkim śpiworkiem czy lepiej w samych śpiochach ułożyć (boję się przegrzania).
Uzbierałam w mojej wyprawce już rożek i otulacze (flanelowe) planuję jeszcze śpiworek ale zastanawiam się jak to wyjdzie w praktyce :)

PS - fajne te zakupki robicie - ja coś się staram już kopic ubranek, ale płci nie znam, a uniwersalnych ubranek ciężko się szuka :D

reklama
Do góry