reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Pumelova u nas też śpi z nami ale chyba jednak w łóżeczku niż dostawce. Mąż się nie chce żebyśmy spali oddzielnie, powiedział że absolutnie :) Tak sobie pomyślałam że jak się nauczy tak blisko to się będzie do łóżka pakowal. Tzn i tak pewnie będzie ale sobie myślę że może nauczy się sam.
Kasiulka koleżanka z pierwsza córcia spała oddzielnie tzn w innym pokoju. Ale przy drugiej już u nich w sypialni bo by się starsza budziła. Potem spały razem. Jednak rzadko się spotyka że noworodek śpi oddzielnie. Jakbym miała pokój to chyba bym spróbowała ale nie wiem bo może jednak moja nadopiekuncza strona wzięłaby górę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova pierwszy miesiac spie razem w jednym pokoju. Ale tym razem chyba nie bede. Ja mam male mieszkanie. Z reszta taki suchar byl, ze sen to taki stan w ktorym matka slyszy jak dziecku spada posciel ;)

Monti super opaski.

Pumelova też polecam mieć łóżeczko blisko własnego głównie ze względu na częste karmienie, przewijanie i możliwość wpatrywania się w maleństwo nawet jak śpi :-)

Inka trzymam kciuki za wizytę. Ciśnienie mam podobne na wizytach, a w domu ok. Dobrze wiedzieć, że nie ja jedna tak się "emocjonuje" przed wizytą.

Kasiulka haha dobre:D ja się właśnie boję że nie będę słyszeć albo cos.. u nas radia nie słychać z drugiego pokoju. Ale pewnie mi się zepsuje mój mocny sen :D

Karuzela dzieki.

To zostaje jak postanowiłam [emoji16]

Ja proszę męża o zamówienie tych opasek średnio raz w tyg ale wiadomo, prośba musi nabrać mocy prawnej (Wrrr...)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1490099081-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova te opaski będą nam potrzebne i tak dopiero wiosna, więc masz z mężem jeszcze kupę czasu. Zresztą jak na chińskie zakupy przyszły ekspresowo więc spokojna głowa [emoji6]

Alex skąd te cuda?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry