reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
To już wiem czemu zwróciły moją uwagę i tak mi się spodobały. Uwielbiam ciuszki z nexta są extra jakościowo i wzory są fajne a nie takie nieciekawe i majtkowe jak w większości sklepów u nas.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez uwielbiam next duzo w lumpach jest .A to dzisiejsza perelka z lumpka ciostra kupila:-) ja jade w czwartek na lowy
20170321_190442.jpg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170321_190442.jpg
    20170321_190442.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 369
Pumelova ja tez zawsze mowilam ze dzidzia bedzie od poczatku w swoim pokoju,ale juz sie plany zmienily i bedzie z nami w sypialni [emoji5]

Jesli o pieluszki chodzi to bedziemy probowac roznych ktore nam podpasuja.

W jakich sklepach sa te chusteczki waterwipes? Bo ich w zadnym nie widzialam..

Przyszlo moje zamowienie. Pieluszki tetrowe i flanelowe.

1490123875-aaaaaa.jpeg

1490123883-aaaaaa.jpeg

Pumelova ja tez zawsze mowilam ze dzidzia bedzie od poczatku w swoim pokoju,ale juz sie plany zmienily i bedzie z nami w sypialni [emoji5]

Jesli o pieluszki chodzi to bedziemy probowac roznych ktore nam podpasuja.

W jakich sklepach sa te chusteczki waterwipes? Bo ich w zadnym nie widzialam..

Przyszlo moje zamowienie. Pieluszki tetrowe i flanelowe.

1490123875-aaaaaa.jpeg

1490123883-aaaaaa.jpeg

U nas ich nie widziałam ale chyba są nowością. Ale nie oglądam rzeczy dla dzieci więc nawet nie wiem. Czytałam tylko o nich :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas ich nie widziałam ale chyba są nowością. Ale nie oglądam rzeczy dla dzieci więc nawet nie wiem. Czytałam tylko o nich :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w sklepie tez nie widzialam u mnie ale na allegro jest ich duzo. Wzielam kilka bialych i te na probe bo nie wiedzialam jaki material.
A co do butelek antykolkowych sprawdzaja sie?

Liluli u nas sprawdził się za to dr Browns właśnie:) teraz też kupimy windi kateter, z córeczka nie mieliśmy.

reklama
Do góry