reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
To już wiem czemu zwróciły moją uwagę i tak mi się spodobały. Uwielbiam ciuszki z nexta są extra jakościowo i wzory są fajne a nie takie nieciekawe i majtkowe jak w większości sklepów u nas.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez uwielbiam next duzo w lumpach jest .A to dzisiejsza perelka z lumpka ciostra kupila:-) ja jade w czwartek na lowy
20170321_190442.jpg

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170321_190442.jpg
    20170321_190442.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 375
Pumelova ja tez zawsze mowilam ze dzidzia bedzie od poczatku w swoim pokoju,ale juz sie plany zmienily i bedzie z nami w sypialni [emoji5]

Jesli o pieluszki chodzi to bedziemy probowac roznych ktore nam podpasuja.

W jakich sklepach sa te chusteczki waterwipes? Bo ich w zadnym nie widzialam..

Przyszlo moje zamowienie. Pieluszki tetrowe i flanelowe.

1490123875-aaaaaa.jpeg

1490123883-aaaaaa.jpeg

Pumelova ja tez zawsze mowilam ze dzidzia bedzie od poczatku w swoim pokoju,ale juz sie plany zmienily i bedzie z nami w sypialni [emoji5]

Jesli o pieluszki chodzi to bedziemy probowac roznych ktore nam podpasuja.

W jakich sklepach sa te chusteczki waterwipes? Bo ich w zadnym nie widzialam..

Przyszlo moje zamowienie. Pieluszki tetrowe i flanelowe.

1490123875-aaaaaa.jpeg

1490123883-aaaaaa.jpeg

U nas ich nie widziałam ale chyba są nowością. Ale nie oglądam rzeczy dla dzieci więc nawet nie wiem. Czytałam tylko o nich :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas ich nie widziałam ale chyba są nowością. Ale nie oglądam rzeczy dla dzieci więc nawet nie wiem. Czytałam tylko o nich :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w sklepie tez nie widzialam u mnie ale na allegro jest ich duzo. Wzielam kilka bialych i te na probe bo nie wiedzialam jaki material.
A co do butelek antykolkowych sprawdzaja sie?

Liluli u nas sprawdził się za to dr Browns właśnie:) teraz też kupimy windi kateter, z córeczka nie mieliśmy.

reklama
Do góry