reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Moje dzisiejsze zakupy :)

1489147208-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex sliczny ten kombinezon dzinsowy :) reszta zreszta tez
ja dalej nic nie kupiłam ;p ale udało mi sie przejrzec ciuszki po synku i dosc duzo odlozyłam, bo o dziwo mialam sporo neutralnych, powiem Wam, ze w ogole nie chce mi sie ogarniac tematu wyprawki, jakos dalej wydaje mi sie to takie odległe, ze nie chce mi sie nawet spisac listy co potrzebuje

Ewela, super ten kombinezon.

Ja dostałam między innymi taki cieplejszy, na następną wiosnę będzie idealny, tylko mam zagwozdkę, jak będę go zakładać. Chyba od dołu, bo innego wyjścia nie widzę. Trochę to niewygodne mi sie wydaje i zastanawiam się czy nie podać go dalej.
IMG_20170310_151011.jpg

Załączniki

• IMG_20170310_151011.jpg
    IMG_20170310_151011.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 322
Na olx znalazłam nowy, ale widziałam jeszcze parę takich one są z cool club :)

Ika no właśnie, chyba tylko od dołu zakładane, może być ciężko nie wiem :) ja staram się szukać rozpinanych na długość żeby problemu nie było ;) ale widzę, że dostałaś go ;)

reklama
Do góry