reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

To tak. Prawda. Ja też nie lapalam się na 1 dziecko. Dopiero teraz na drugie dostaniemy.

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Fajnie:))) na drugie to już każdy dostanie? Pewnie to zlikwidują zanim się doczekam:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga_k_m pamiętasz tego użytkownika na allegro co pisałaś kiedyś, że u niego będziesz zamawiać min.pieluchy i inne akcesoria, miałam gdzieś zapisane i znaleźć nie umie.. ( chyba to to nim pisalas jak dobrze pamiętam; ) )

Dziękuję :biggrin2:

Ale on już nic nie sprzedaje :szok: musze innego poszukać, chyba, że któraś jeszcze kogoś poleca ??

Ewella - No co Ty? Może ma jakąś przerwę... Albo go zblokowano - któraś pisała, że ostatnio źle o nim pisano (ja nigdy nie miałam problemów, a jeszcze w lutym pieluchy u niego zamawiałam..)

Aga_k_m no właśnie miałam zakupy w koszyku i mi znikły od niego dlatego się zdziwiłam,może rzeczywiście jakas przerwa..

Ewella - No co Ty? Może ma jakąś przerwę... Albo go zblokowano - któraś pisała, że ostatnio źle o nim pisano (ja nigdy nie miałam problemów, a jeszcze w lutym pieluchy u niego zamawiałam..)
A ja wlasnie szukam.go.od pol godziny i nie widze Aga napisz moze maila do niego jak.masz.jeszcze jakies namiary w kupionych bo ja juz nic nie mam od niego.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Do góry