reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Te burpy są inne niż tamte co mam, czysto muslinowe i dwa w jednym.

Pola kocyk zawsze się zda, mi się te szalenie podobają :)

Liluli to zalezy od zakladu pracy ja jestem u meza zgloszona on ma duzy zaklad im wiekszy tym.lepsze warunki ubezpieczeniowe:-)

010igov35ye70zfx.png

Liluli to zalezy od zakladu pracy ja jestem u meza zgloszona on ma duzy zaklad im wiekszy tym.lepsze warunki ubezpieczeniowe:-)

010igov35ye70zfx.png
Wiem wlasnie bo u mnie byly 2 warianty ubezp.i w tym nizszym to chyba 300zl placa za urodzenie.

Morela niby tak,ale kredyt nam jeszcze sporo pochlania. Wiec poki co nie odczuwamy tych zarobkow.

Pumelova na 500+ to juz absolutnie nie mamy co liczyc. Tam to pewno nawet przy niskich zarobkach jest ciezko dostac.

Wiem wlasnie bo u mnie byly 2 warianty ubezp.i w tym nizszym to chyba 300zl placa za urodzenie.

Morela niby tak,ale kredyt nam jeszcze sporo pochlania. Wiec poki co nie odczuwamy tych zarobkow.

Pumelova na 500+ to juz absolutnie nie mamy co liczyc. Tam to pewno nawet przy niskich zarobkach jest ciezko dostac.

No tak kredyt rozumiem ale coś za coś :)

500+ na pierwsze dziecko to nie może przekraczać chyba 800zl a na drugie obojętnie jaki dochód .

f2w3rjjgy5cue5bk.png

No tak kredyt rozumiem ale coś za coś :)

500+ na pierwsze dziecko to nie może przekraczać chyba 800zl a na drugie obojętnie jaki dochód .

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Wlasnie o pierwsze dziecko mi chodzilo,nawet przy niskich zarobkach jesli pracuja 2 osoby sa marne szanse ze sie dostanie.

Pumelova tu gdzie ja pracuje bywalo ze ok.4000osob pracowalo [emoji23]

Ja jestem chrzestna u dwoch corrk mojej siory i jakby miala kolejne tez bylabym ja noe widze w tym nic dziwnego choc spotkalam sie z tym ze ludzie sie dziwia. Kto ma byc matka chrzestna jak nie najblizsi czyli ja [emoji3] u mnie tez jest siora i pewnie znow bedzie a brat meza tez jest u jego dwojki dzieci
Lilith super.zakupki sliczny ten kocyk, szkoda ze to chorosko.przyszlo a juz mialas dobry humor.
Ale macie dziewczyny korporacje u mnie tylko 40osob i slabe ubezpieczenie.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Do góry