reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Chrzciny. Temat rzeka..... i kasting na rodzicow chrzestnych.
Moj tez ma dostac jakas kase za to ze mu sie dziecko urodzi, chyba z 1000 zl? Zawsze na cos bedzie.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja jestem jedynaczką. Mój mąż ma brata ale jest już chrzestnym naszej starszej. z kuzynostwem raczej kontaktów nie utrzymujemy i kogo wziąć na chrzestnych?!

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Mąż mnie dzis zabrał na zakupy, z okazji dnia kobiet i zamiast sobie nakupilam rzeczy dla małej a jutro jadę na drugą turę hihi.

Burpy są 2w1 od razu dla małej.
Dostalamtez torbę z tej firmy co pikazywalam, jak przyjdzie to wkleję a syn kurtkę :p
Plus dla siebie spodnie i bluzkę i z tej firmy aa nakrywke na fotelik, zrobię zdjęcie tego jak dotrze :)

_20170308_170046.JPG

Załączniki

• _20170308_170046.JPG
    _20170308_170046.JPG
    919,2 KB · Wyświetleń: 293
Burpy -pieluszki flanelowe z ceratka z jednej strony sa teraz w rossmanie. I sliczne body, ale na 74 najmniejsze.:)

Lilith cudne! Widzialam takie kocyki w tk maxx u nas, ale nie wiem jaki wozek bedzie i nie kupilam. Moze jednak sie zdecyduje bo sa sliczne!:)

No ja jestem jedynaczką. Mój mąż ma brata ale jest już chrzestnym naszej starszej. z kuzynostwem raczej kontaktów nie utrzymujemy i kogo wziąć na chrzestnych?!

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Moj T. jest chrzestnym dwojki dzieci u swojej siostry.. Pierwszy raz spotkalam sie zeby tak bylo.

A chrzestnych juz mamy wybranych dawno. Moj brat i siostra mojego T.[emoji6]

Lilith super,ze zakupy sie udaly [emoji5]

A becikowe to od dochodu zalezne?

ja z Generali dostanę z mężem 5tys :p moje korpo ma dobre grupowe :p ale jak znam życie mój mąż wciepnie to na jakąś lokatę i tyle widziałam.
Chrzestni temat rzeka :p mamy problem z mężczyzną bo w rodzinie mamy deficyt, więc będzie przyjaciel :)

LILITH widzę zakupy udane :D

Liluli tak :/ powyżej jakoś 1920zł na osobę w gospodarstwie się nie otrzymuje..
upload_2017-3-8_19-5-1.png

Załączniki

• upload_2017-3-8_19-5-1.png
    upload_2017-3-8_19-5-1.png
    10,7 KB · Wyświetleń: 264
Dziewczyny jesli chodzi.o.chrzestnych to wg KK nie musi byc dwoch moze byc jedna.osoba.Ja teraz bylam chrzestna do siostrzenca i nie mieli w ogole chrzestnego tylko 2 chrzestne matki.

Marcysia nie specjalne z pzu ale place ja i maz wiec dlatego.To i tak.malo bo przy Jasiu tylko ja mialam grupowe i dostalam 3000 zl.

010igov35ye70zfx.png

Moj T. jest chrzestnym dwojki dzieci u swojej siostry.. Pierwszy raz spotkalam sie zeby tak bylo.

A chrzestnych juz mamy wybranych dawno. Moj brat i siostra mojego T.[emoji6]

Lilith super,ze zakupy sie udaly [emoji5]

A becikowe to od dochodu zalezne?

To wybór prosty u nas już brak pomysłów

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Do góry