reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Monti, ale fajne :D

Słuchajcie, jakie pajace brać? Bo są takie ze stopami, jak w śpioszkach i takie bez, do których pewnie trzeba skarpetki. Co lepsze?
Ja z coreczka nie mialam ani jednego bez stopek, moze kupie bez tak z jednego, dwa pajacyki zeby przetestowac. Cala reszte kupuje ze stopkami.

reklama
1489089399470.jpg

Cale 12 zl:D a tyle szczescia:p

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1489089399470.jpg
    1489089399470.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 329
Ja takie skarby znajduje w sh, a jakościowo tak fajne, że to co jest w naszych sklepach wydaje mi się zwykłymi szmatkami.
Popoluje jeszcze trochę i później zrobię rekonesans i dokupie tylko to czego nie udało mi się znaleźć.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella wlasnie w tym lumpie jest mnostwo nextow ja bardzo lubie next.

Monti mam.dokladnie tak samo w sieciowkach same szmaty jak dotkne..np ostatnio mezowi super polowki w lumpie z next kupilam jakos nie porownywalna a dalam za obie 26 zl..

010igov35ye70zfx.png

A ja nie potrafię szukać dorosłych ubrań, tylko z tymi dziecięcymi mi tak pięknie idzie [emoji4]ale to pewnie dlatego, że maluchy nie zdążą ich niszczyć i jest w czym wybierać [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystko zalezy od lumpka moj jest tak duzy mam na prawde tyle perelek ...ze ciezko mi kupic cos w sieciowkach bo wszystko wydaje mi sie jednakowe.A dla maluszkow jest duzo a dla dziewczynek to juz w ogole czegos mozna dostac.W moim lumpie jest 5 takich duzych koszy do.grzebania w bodach, koszulkach,leginsach itp a na wieszakach wisza lepsze rzeczy..ja jak tam wejde to czas mi sie zatrzymuje:D haha tam nawet jest kacik dla dzieci i kacik z kawa i woda dla.klientow haha:D

010igov35ye70zfx.png

Do góry