reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Pumelova zgubisz to później. Pamiętaj, że maluszek swoje waży, wody, łożysko, macica, cyce etc. To ciąża i właśnie ten oiekny brzus.

Marcysia dziewczyny na pewno też tu doradza. Wiesz jak chcesz otulac? Z puerwsza córa 11 lat temu nie było takich cudów i otulalam ja zwykłym elastycznym oddychajacym kocykiem ibylo dobrze :)

reklama
Lilith ja nie umiem tak owinąć żeby sie trzymało dlatego mysle o otulaczach z rzepem. Mysle ze kupie tez te pieluche bambusowa i spróbuję zwiazac z tyłu... Sama nie wiem. Będę próbowała. Z moim pierwszym dzieckiem mialam otulaczek z rzepem, ale rzep byl tak oddalony ze nie sciskal dziecka, byl luźny

A ten otulacz na zamek jak tulik lub podobny? Nie otula bobasa zbyt mocno a jednak jest jakieś poczucie pozbawienia swobody [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze ten jest super
1488627942-aaaaaa.png

Oooo tulik! Tez mam go na liście :)))

Dziewczyny a powiedzcie co myślicie o wózku Mima Xari..
kupiłam.. cały zestaw od znajomych,dobra cena,4w1 i coraz bardziej zastanawiam sie nad sprzedażą :(
1.Okazało sie ze mąż bedzie pracował za granica, wiec na pomoc w targaniu zakupów bede mogła liczyć średnio 6msc w roku
2.posiadamy dwa psy
3.nie mamy auta..

A wózek ten z rodzai koszy na zakupy do największych nie należy :( wiec jak myśle ze jadąc do babci SKM /PKS czy inna komunikacja miejska to poprostu bedzie porażka życia! [emoji24][emoji24] a tak mi sie podobał...
No ale chyba praktyczność wygra! Co robic.... (?!)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chciałam brązowy na czarnej ramię dokładnie z synkiem alee

On ma więcej wad niż zalet a kosztuje dużo.
Spacerówka jest tak mała, że posłuży Ci baaardzo krótko i jeszcze w okresie zimy będzie ciężko.. Zbyt dużo negatywnych opini ma i nawet sąsiadka się zalila i szybko wymieniła..

Link do: Otulacz dla niemowlaka Woombie kupisz w naszym sklepie

Taki miałam i mam po synku i dokupuje ten w truskawki letni typowo.

Nie wiem jakie są inne.. Ufam tylko temu, u nas jest dużo podróbek niestety co zgniataja albo nóżki albo pocą dzieci.

Ten mam w domu ale biały, jest ekstra:

Link do: Woombie Air Dream On 2,5-6,5 kg - Otulacz Woombie

Co do rzepowych, lepszy jest z jojo maman on ma wielki rzep od góry do dołu na większą szerpkosc, nie te co są na dwa małe rzepiki.

Ten tulik ma jakieś kosmiczne porównanie do innych, jakby już nie wiedzieli co wymyślić by miało więcej plusów.. Bez przesady.. Woombie tez jest anty wiec tym bardziej posciemniane.
Ale wygkada i na pewno jest ekstra :)

Ostatnia edycja:
Chciałam brązowy na czarnej ramię dokładnie z synkiem alee

On ma więcej wad niż zalet a kosztuje dużo.
Spacerówka jest tak mała, że posłuży Ci baaardzo krótko i jeszcze w okresie zimy będzie ciężko.. Zbyt dużo negatywnych opini ma i nawet sąsiadka się zalila i szybko wymieniła..

Link do: Otulacz dla niemowlaka Woombie kupisz w naszym sklepie

Taki miałam i mam po synku i dokupuje ten w truskawki letni typowo.

Nie wiem jakie są inne.. Ufam tylko temu, u nas jest dużo podróbek niestety co zgniataja albo nóżki albo pocą dzieci.

Ten mam w domu ale biały, jest ekstra:

Link do: Woombie Air Dream On 2,5-6,5 kg - Otulacz Woombie

Co do rzepowych, lepszy jest z jojo maman on ma wielki rzep od góry do dołu na większą szerpkosc, nie te co są na dwa małe rzepiki.

Ten tulik ma jakieś kosmiczne porównanie do innych, jakby już nie wiedzieli co wymyślić by miało więcej plusów.. Bez przesady.. Woombie tez jest anty wiec tym bardziej posciemniane.
Ale wygkada i na pewno jest ekstra :)
Potownuje ceny i mysle ze kupie oryginalny woombie i chyba wlasnie ten air. Różnica cenowa nie jest duza. Bardzi Wam dziekuje za ponoc w znalezieniu. O taki właśnie otulaczyk mi chodziło

reklama
Do góry