reklama
Monti
Fanka BB :)
No domyślam się, że ile dzieciaczków tyle rozwiązań [emoji4] ale to dobrze wiedzieć, bo do tej pory miałam tylko jedna mega pozytywną opinię [emoji4]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Używałam tych starszych Brownow. Te Optionsy są nowe, z możliwością używania butelki bez wkładu.
One mają takie minusy, że mogą przeciekac, trzeba uwazac. Przy kolce są najlepsze. Dex miał nietolerancje laktozy, silne ulewanie i kołki przy butlach tych od razu lepiej. Przerabialam Aven, Nuk, Mama, TT.
Tylko mycie może być kłopotliwe, mąż się tym u nas zajmował i mówił, że trochę roboty jest
Sterylizator tez wystarczy zwykły, do mikrofali a nie wycudaczony.
Elektryczne ponic często się psują.
My musimy mieć dużo butelek, jeszcze biorę zestaw 4 wiec Medela mimo, jz świetna to do naturalnego karmienia a nie typowo butlowego i kolkowego. A za drogo by 10 kupować.
Smoczki do buzi kupujemy z nubi bo tarcza ekstra i lovi plus Mam takie ekstra lekkie. Z tym są cuda.. A jednak maluszek ma silną potrzebę ssania a smok ciężko utrzymać. Tak więc te z dużą głową są świetne.
Mieliśmy jeszcze jeden, który malemu pasowal, taki cały z gumy z dziura w środku, chyba z chicco..
One mają takie minusy, że mogą przeciekac, trzeba uwazac. Przy kolce są najlepsze. Dex miał nietolerancje laktozy, silne ulewanie i kołki przy butlach tych od razu lepiej. Przerabialam Aven, Nuk, Mama, TT.
Tylko mycie może być kłopotliwe, mąż się tym u nas zajmował i mówił, że trochę roboty jest
Sterylizator tez wystarczy zwykły, do mikrofali a nie wycudaczony.
Elektryczne ponic często się psują.
My musimy mieć dużo butelek, jeszcze biorę zestaw 4 wiec Medela mimo, jz świetna to do naturalnego karmienia a nie typowo butlowego i kolkowego. A za drogo by 10 kupować.
Smoczki do buzi kupujemy z nubi bo tarcza ekstra i lovi plus Mam takie ekstra lekkie. Z tym są cuda.. A jednak maluszek ma silną potrzebę ssania a smok ciężko utrzymać. Tak więc te z dużą głową są świetne.
Mieliśmy jeszcze jeden, który malemu pasowal, taki cały z gumy z dziura w środku, chyba z chicco..
Załączniki
pumelova
Jeju jakie wy obeznanie macie ja jestem sto.lat za murzynami
Butelki to.nie wiem kupie.max 2 na poczatek..zamierzam karmic piersia to wiecej mi nie bedzie potrzeba ..z jasiem tez mialam 2 bo on w ogole nie butelkowy byl czasami jakas herbatke czy wode.A potem niekapek juz byl.A jakby co to dokupie.
Butelki to.nie wiem kupie.max 2 na poczatek..zamierzam karmic piersia to wiecej mi nie bedzie potrzeba ..z jasiem tez mialam 2 bo on w ogole nie butelkowy byl czasami jakas herbatke czy wode.A potem niekapek juz byl.A jakby co to dokupie.
Morela ponoć minimum pierwsze 3m należy sterylizowac ale ja ekspert nie jestem więc ciężko mi powiedzieć. Przy Judi gotowalam w garnku
Kasiulka czyli dobrze pamiętam on był bardzo fajny, lekarze przy wczesniakach tez je polecają
Maziajka na niekapek przechodze w 4m. Z każdym maluszkiem tak robiłam, im szybciej tym lepiej a wybór ogromny i tu też.. Co maluszek to inne upodobania.
Pumelova we wtorek się zmierze ja ale ostatnio było mało, 102 cm
Kasiulka czyli dobrze pamiętam on był bardzo fajny, lekarze przy wczesniakach tez je polecają
Maziajka na niekapek przechodze w 4m. Z każdym maluszkiem tak robiłam, im szybciej tym lepiej a wybór ogromny i tu też.. Co maluszek to inne upodobania.
Pumelova we wtorek się zmierze ja ale ostatnio było mało, 102 cm
Integral
Ja dawno temu to butelki wrzadkiem zalewalam i tyle. Chyba tylko za pierwszym razem gotowalam. A butelki mialam takie wygiete w banana. Byly swietne, tylko do tego termosu sie nie miescily.
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Link do: Chicco, Physio Soft, smoczek do uspokajania, silikonowy, 12m+
Lilith taki? Moj siostrzeniec mial tylko te innych wogoke nie chcial i ja tez takie kupie i jakis jeszcze gdyby nie podszedl ten.
Uzywalyscie butelek z chicco?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Lilith taki? Moj siostrzeniec mial tylko te innych wogoke nie chcial i ja tez takie kupie i jakis jeszcze gdyby nie podszedl ten.
Uzywalyscie butelek z chicco?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom