reklama
Morela_87
Fanka BB :)
No właśnie ja tak samo chce mieć już do maja wszystko żeby potem już tylko czekać na znak sygnałTruskawka tez mamy bardzo dobry materac, Dex go używał 6m i nie wymienię, uważam że nie ma sensu.
Aga my mamy łóżko King z chowakiem. Podnosisz i tam mam ciuchy zamienne. Ładuje w torby i odkurzaczem odciagam powietrze, duuuzo więcej się mieści. Tak samo przechowuje dla małej poscielki po Dexterku, wszelkie dokumenty tam mam i rzeczy, które muszabyc pod ręką ale rzadziej.
Teraz myślę, żeby wynająć jakiś ten mini mini magazynek na bierznie, jak radzilas i jakieś drobnostki.
My stałe przed przeprowadzka do tego..
Truskawka, klina, tez miałam Przy obu i teraz już jest na liście.
Morela mnie abrdzo cieszy, że mogę kupić to czy tamto ale tak szczerze, wolałabym juz niedługo mieć większość, przynajmniej tych najdrozszyvh rzeczy a potem cieszyć się i jak Pola pisała, chuchac i dmuchać by mała nie zechciala wyjść wcześniej.
D
Deleted member 134305
Gość
Morela ja tez jestem z tych co zawsze wola wcześniej mieć wszystko, tez zawsze jestem za wcześnie wszędzie w 1 szej ciazy mnie cieszyło takie kupowanie, teraz juz tak nie mam, w ogóle dużo mniej lubię zakupy niż kiedyś, mam tez duży opór zeby cokolwiek kupować, co chwile czytam czy słyszę ze dziecko nie doczekało porodu i mnie takie historie naprawdę niesamowicie dobijają :/
Karuzela
Ślicznosci tu pokazujecie :-)
Ja też dziś poszalalam- pajace, ogrodniczki i te malutkie buciki
Lilith macie talent naprawdę śliczny rożek.
Oglądałam dziś tez wozki- x lander x pulse nadal pozostał faworytem. Ciekawy był też Evo graco ( nawet w świecie dziecka w krakowie fajna promocja jest na niego) ale do niego nie pasuje fotelik maxi cosi i trzeba by było kupić nowy :-/
Ja też dziś poszalalam- pajace, ogrodniczki i te malutkie buciki
Lilith macie talent naprawdę śliczny rożek.
Oglądałam dziś tez wozki- x lander x pulse nadal pozostał faworytem. Ciekawy był też Evo graco ( nawet w świecie dziecka w krakowie fajna promocja jest na niego) ale do niego nie pasuje fotelik maxi cosi i trzeba by było kupić nowy :-/
Poduszka poduszce nie równa właśnie.
Nie wyobrażam sobie nie mieć klina. Za to przy płaskiej główce, tez trzeba dawać te lecznicze.
Zaraz zobaczę.
Tez lubialam go dawniej oglądać
Karuzela pochwal się
Truskawka ja juz bym chciała mieć cześć rzeczy z głowy. Tez panikuje potwornie, boje się wszystkiego i chyba im ciąża starsza tym gorzdj..
Nie wyobrażam sobie nie mieć klina. Za to przy płaskiej główce, tez trzeba dawać te lecznicze.
Zaraz zobaczę.
Tez lubialam go dawniej oglądać
Karuzela pochwal się
Truskawka ja juz bym chciała mieć cześć rzeczy z głowy. Tez panikuje potwornie, boje się wszystkiego i chyba im ciąża starsza tym gorzdj..
Morela_87
Też mnie to bardzo rusza i boli ale pomimo każdego strachu przed wizytą staram się myśleć, że mam zdrowe dziecko i drugie też takie będzie! grunt to pozytywne myślenieMorela ja tez jestem z tych co zawsze wola wcześniej mieć wszystko, tez zawsze jestem za wcześnie wszędzie w 1 szej ciazy mnie cieszyło takie kupowanie, teraz juz tak nie mam, w ogóle dużo mniej lubię zakupy niż kiedyś, mam tez duży opór zeby cokolwiek kupować, co chwile czytam czy słyszę ze dziecko nie doczekało porodu i mnie takie historie naprawdę niesamowicie dobijają :/
reklama