reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Aga chodzi mi o zdrowotnosc tego cuda. Nie wszystko co modne i niby wspomagające jest tak na prawdę dobre.

W maju to będę na miesiąc przed i juz musze mieć wszystko, córka ma urodziny, wiec musze wyprawic imprezę, bo ostatnia w tej szkole.. I nie wyobrażam sobie zakupów bo już się będę ledwo toczyć.. To jest tak ciężko na końcówkach..
Wtedy zostawię sobie prania i prasowania :)

reklama
Ale Ty Kochana masz rozwiązanie na prawie 3 tyg przede mną, stąd ten mój narzucony termin [emoji6]

Ja już kilka razy pisałam - na chwilę obecną, nie mam gdzie tych zapasów upychac (oczywiście mogę porozwozic wszystko po moich rodzicach czy do babci, ale.. wolę poczekać do maja na domek - i na swoim wietrzyc).

A z tym motylkiem to właśnie nie mam pojęcia odnośnie zdrowotnosci. Zawsze można go wykorzystać w formie późniejszej maskotki [emoji5]

Wczorajsze zakupy. Polarek i body są większe ale to na później.
20170220_111823.jpeg
20170220_111656.jpeg
20170220_111917.jpeg

Załączniki

• 20170220_111823.jpeg
    20170220_111823.jpeg
    72,4 KB · Wyświetleń: 373
  • 20170220_111656.jpeg
    20170220_111656.jpeg
    62,2 KB · Wyświetleń: 355
  • 20170220_111917.jpeg
    20170220_111917.jpeg
    85,5 KB · Wyświetleń: 360
Nie wiem co do motylka. Ale wiadomo ze wszelki poduszki sa niewskazane do przynajmniej roku. Nawet plaskie nalesniki. Wiec mysle ze nie ma potrzeby z motylkiem.

Lilith co do poduszki to ja osobiscie jakos sobie nie wyobrazam. Mysle ze bedzie cieplo wiec im mniej kolo dziecka tym przyjemniej chyba no i jakos jak tego uzywac po co i gdzie??w foteliku jest juz taki wklad dla noworodka wiec sama nie wiem ale pikna na pewno jest taka podusia
Inka slicznosci kupilas [emoji106][emoji106]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Link do: Poduszka antywstrząsowa Angel's Wings

Link do: Poduszka antywstrząsowa Emiludek - moja opinia - XaviLove

Np.tu.
Ona ponoć jeszcze reguluje temp.by się nie przegrzewalo dziecko.
Te poduszki mają same dobre opinie na forach a nie mogę nigdzie znakezc oceny eksperta..
U nas jest sztywne zawieszenie, gondola dodatkowo bujana ale.. I tak myślę, że to dobre rozwiązanie..

Aga, ja też prócz komody nie mam gdzie upychac. Wózek poszedł w odstawke i leży na szafie, drugi, łóżeczko, materac, plus wanienka, gondola, bagi na strychu.. A gdzie dam cała resztę nie wiem hihi.

reklama
Ja to w maju już chce ostatni zakup robić w postaci łóżeczka i regału żeby nie stały teraz i się kurzyly :) a tak całą resztę mam zamiar mieć już do połowy maja kupione :) czerwiec zostawiam na pranie i prasowanie ciuszków i oczekiwanie na akcje :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Dokladnie, ja tez do maja planuje miec wszystko, ewentualnie jeszcze jakies zakupy przez internet. Coreczka wczesniej sie urodzila i pewnie bede chciala juz w czerwcu nie latac za rzeczami tylko chuchac na brzuch i dmuchac...

Do góry