reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja tez ostatnio kupowalam na necie i byla to watolina :) lilith sliczny rozek nawet wstazki wszyte szacun to juz metkowca sama tez mozesz robic lub mąż oczywiscie :)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Lilith wszystko widac dobrze,jest sliczny [emoji5][emoji5]

A to ja na allegro kiedys widzialam owata,ale w sumie wszystko jedno pod jaka nazwa [emoji6]

xnw43e3k256g9p2p.png

Lilith - jest idealny!
Ojjj, muszę swojemu mężowi na ambicje wejść [emoji3][emoji3][emoji3]

Dziękuję :*

A powiedzcie, bo chce uszyć małej ( mąż) do kompletu poduszkę motylek, ta antywstrzasowa. Poduszek jakk poduszek nigdy nie używałam, tylko klina oczywiście.
Co sądzicie o takiej??

Właśnie siedzę na etsy i materiały ogkadam, bo teraz otulacz jeszcze do zrobienia.

Dziękuję :*

A powiedzcie, bo chce uszyć małej ( mąż) do kompletu poduszkę motylek, ta antywstrzasowa. Poduszek jakk poduszek nigdy nie używałam, tylko klina oczywiście.
Co sądzicie o takiej??

Właśnie siedzę na etsy i materiały ogkadam, bo teraz otulacz jeszcze do zrobienia.
Kreatywna i utalentowana z was rodzinka.. :) Super i tylko pozazdroscic :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith piekny ten rozek!!

AIM tez mialam taki masazer z tej firmy co napisałas, nie wiem czy ten sam model, ale u mnie nie zostawiał az takich siniaków ;p natomiast szału jakiegos super nie było jesli chodzi o pozbycie sie cellilitu, a robiłam sumiennie codziennie masaz i raz lub 2 razy w tyg maz mnie tak porzadnie tym masował.

Jejku jak już duzo rzeczy macie :D ja dopiero gdzies w maju zaczne cos kupowac, choc nie powiem, krece sie bardzo koło półeczek z dziewczecymi ciuszkami :D

Ja mam problem z krzepliwością krwi i u mnie po wszystkim są siniaki :) ja od tego urządzenia jedynie chce aby dzięki niemu nie było gorzej, niż jest- ciąża predysponuje do cellulitu, zauważyłam że nieco większy niż był się pojawił, więc teraz działam żeby się to jeszcze bardziej nie pogorszyło i tyle :) cudów nie wymagam :D

Lilith piekny ten rozek!!

AIM tez mialam taki masazer z tej firmy co napisałas, nie wiem czy ten sam model, ale u mnie nie zostawiał az takich siniaków ;p natomiast szału jakiegos super nie było jesli chodzi o pozbycie sie cellilitu, a robiłam sumiennie codziennie masaz i raz lub 2 razy w tyg maz mnie tak porzadnie tym masował.

Jejku jak już duzo rzeczy macie :D ja dopiero gdzies w maju zaczne cos kupowac, choc nie powiem, krece sie bardzo koło półeczek z dziewczecymi ciuszkami :D
Ja to w maju już chce ostatni zakup robić w postaci łóżeczka i regału żeby nie stały teraz i się kurzyly :) a tak całą resztę mam zamiar mieć już do połowy maja kupione :) czerwiec zostawiam na pranie i prasowanie ciuszków i oczekiwanie na akcje :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Ja to w maju już chce ostatni zakup robić w postaci łóżeczka i regału żeby nie stały teraz i się kurzyly :) a tak całą resztę mam zamiar mieć już do połowy maja kupione :) czerwiec zostawiam na pranie i prasowanie ciuszków i oczekiwanie na akcje :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Też tak chce, aczkolwiek i tak większość zakupów właśnie na maj sobie zostawiłam. Ale w tydzień pewnie wszystko ogarnę, później zostanie tylko wietrzenie materaca, wózka, pranie, prasowanie, i układanie ciuszków.

Lilith - nie miałam takiego motylka, ale skoro zdolności i chęci są to na Twoim miejscu bym sobie zazyczyla stworzenie takiego cuda [emoji4]. Malutka sama wybierze z czym najlepiej jej się będzie funkcjonowało [emoji3]

Do góry