reklama
Pokazalam mojemu i mi mowi ze moze on tez by sie nauczyl szyc i cos ladnego uszyl [emoji23][emoji23]Lilith - jest idealny!
Ojjj, muszę swojemu mężowi na ambicje wejść [emoji3][emoji3][emoji3]
Dziękuję :*
A powiedzcie, bo chce uszyć małej ( mąż) do kompletu poduszkę motylek, ta antywstrzasowa. Poduszek jakk poduszek nigdy nie używałam, tylko klina oczywiście.
Co sądzicie o takiej??
Właśnie siedzę na etsy i materiały ogkadam, bo teraz otulacz jeszcze do zrobienia.
A powiedzcie, bo chce uszyć małej ( mąż) do kompletu poduszkę motylek, ta antywstrzasowa. Poduszek jakk poduszek nigdy nie używałam, tylko klina oczywiście.
Co sądzicie o takiej??
Właśnie siedzę na etsy i materiały ogkadam, bo teraz otulacz jeszcze do zrobienia.
Alex_87
Fanka BB :)
Kreatywna i utalentowana z was rodzinka.. Super i tylko pozazdroscicDziękuję :*
Co sądzicie o takiej??
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 134305
Gość
Lilith piekny ten rozek!!
AIM tez mialam taki masazer z tej firmy co napisałas, nie wiem czy ten sam model, ale u mnie nie zostawiał az takich siniaków ;p natomiast szału jakiegos super nie było jesli chodzi o pozbycie sie cellilitu, a robiłam sumiennie codziennie masaz i raz lub 2 razy w tyg maz mnie tak porzadnie tym masował.
Jejku jak już duzo rzeczy macie ja dopiero gdzies w maju zaczne cos kupowac, choc nie powiem, krece sie bardzo koło półeczek z dziewczecymi ciuszkami
AIM tez mialam taki masazer z tej firmy co napisałas, nie wiem czy ten sam model, ale u mnie nie zostawiał az takich siniaków ;p natomiast szału jakiegos super nie było jesli chodzi o pozbycie sie cellilitu, a robiłam sumiennie codziennie masaz i raz lub 2 razy w tyg maz mnie tak porzadnie tym masował.
Jejku jak już duzo rzeczy macie ja dopiero gdzies w maju zaczne cos kupowac, choc nie powiem, krece sie bardzo koło półeczek z dziewczecymi ciuszkami
Ja mam problem z krzepliwością krwi i u mnie po wszystkim są siniaki ja od tego urządzenia jedynie chce aby dzięki niemu nie było gorzej, niż jest- ciąża predysponuje do cellulitu, zauważyłam że nieco większy niż był się pojawił, więc teraz działam żeby się to jeszcze bardziej nie pogorszyło i tyle cudów nie wymagam
Morela_87
Fanka BB :)
Ja to w maju już chce ostatni zakup robić w postaci łóżeczka i regału żeby nie stały teraz i się kurzyly a tak całą resztę mam zamiar mieć już do połowy maja kupione czerwiec zostawiam na pranie i prasowanie ciuszków i oczekiwanie na akcjeLilith piekny ten rozek!!
reklama
Też tak chce, aczkolwiek i tak większość zakupów właśnie na maj sobie zostawiłam. Ale w tydzień pewnie wszystko ogarnę, później zostanie tylko wietrzenie materaca, wózka, pranie, prasowanie, i układanie ciuszków.Ja to w maju już chce ostatni zakup robić w postaci łóżeczka i regału żeby nie stały teraz i się kurzyly a tak całą resztę mam zamiar mieć już do połowy maja kupione czerwiec zostawiam na pranie i prasowanie ciuszków i oczekiwanie na akcje
Lilith - nie miałam takiego motylka, ale skoro zdolności i chęci są to na Twoim miejscu bym sobie zazyczyla stworzenie takiego cuda [emoji4]. Malutka sama wybierze z czym najlepiej jej się będzie funkcjonowało [emoji3]