reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

troszke drogie ale tak jak pokazywali ja w dzień dobry tvn to fajnie gada :)) mam nadzieję że malemu spodoba się preent od Mikolaja baby :)

reklama
dziewczyny pomocy :rolleyes: chrzestna małego wyskoczyla mi przed chwilą z hasłem ze do jutra mam jej dac znac co chce dla malego na gwiazdke :rofl2: a ja nie mam pojecia sama kupilam misia bo nie mialm pojecia i myslalam ze juz mam problem z głowy:-D nie chce nic grajacego typu fisher:sorry: na biegunach sama niewiem niby tak ale moze macie jakies pomysły inne plis:sorry:

dziewczyny pomocy :rolleyes: chrzestna małego wyskoczyla mi przed chwilą z hasłem ze do jutra mam jej dac znac co chce dla malego na gwiazdke :rofl2: a ja nie mam pojecia sama kupilam misia bo nie mialm pojecia i myslalam ze juz mam problem z głowy:-D nie chce nic grajacego typu fisher:sorry: na biegunach sama niewiem niby tak ale moze macie jakies pomysły inne plis:sorry:

Jaś na mikołajki od swojej chrzestnej dostał o takie sztućce Sztućce dla dzieci GERLACH 4el A PETIT JUNIOR :) (841988220) - Aukcje internetowe Allegro

taki praktyczny prezent. W kąt za miesiac go nie wyrzuci. :-D

A może coś z klocków LEGO DUPLO? To jest naprawdę zabawka na lata :-) W mojej rodzince przetrwały 18 lat, więc Hubert i Zosia mają tego całe skrzynie a kiedy przychodzą moje siostrzenice (6 i 8 lat) to też się jeszcze nimi bawią :-)

U nas sprawdzają się też zestawy Fisher Price z serii Little People. Ogromne pole popisu dla wyobraźni maluchów :-)

I jeszcze jedna fajna zabaweczka: Chicco - samochód "napraw i jedź", ale nowy chyba kosztuje coś ok. 169 zł (albo 149). Na Allegro używane w idealnym stanie bardzo tanio schodzą :-)

reklama
kurcze juz sama nie wiem za duzy wybor jest:-D wczoraj z mezowym nie moglismy sie dogadac albo on na nie albo ja:crazy: dzis Kacpr spytałam mowie mu ze tak bedzie najlepiej jak powie co chce a ten do mnie "am":-D

Do góry