Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kokusia a używasz jakiegoś kremu do cery naczynkowej, który mogłabyś polecić? Bo ja mam też problem z naczynkami...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, czy któraś z Was używa może podkładu Mattitude Astora, bo zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem, czy ten podkład ładnie kryje niedoskonałości cery :-) Do tej pory używałam True Match Loreal, ale nigdzie nie moge dostać mojego koloru, a podkład musze kupić najpóźniej jutro A może znacie jakieś fajne podkłady, które ładnie kryją????
Kiedyś używałam całej serii AA (taka z zielonym) ale teraz przez to siedzenie w domu to mi się nie chce i nie używam nicKokusia a używasz jakiegoś kremu do cery naczynkowej, który mogłabyś polecić? Bo ja mam też problem z naczynkami...
Polecam Estee Lauder double wear light - naprawdę warto-dobrze się rozmarowuje, super kryje i nie ma efektu maski;-)Ile ja się naszukałam dobrego podkładu fiu, fiu, aż trafiłam na ten-więc polecam
SephoraJestem ciekawa, w jakiej drogerii go dostanę, bo coś go nie kojarzę. Wiesz, gdzie można go kupić?
kokusia- też dzięki za pomoc :-)
Sephora
proszę bardzodziękuję :-)
Mi się bardzo podoba a mężowy się w głowę pukał jak mu pokazałamdziewczyny co myslicie o tym?Chuck gadająca ciężarówka tak sie zastanawiam nad Edziem szczeniaczkiem,misiaczkiem przytulackiem albo właśnie nad chuckiem
GADAJĄCA CIĘŻARÓWKA *** TONKA CHUCK *** HASBRO (842215015) - Aukcje internetowe Allegro
fajnedziewczyny co myslicie o tym?Chuck gadająca ciężarówka tak sie zastanawiam nad Edziem szczeniaczkiem,misiaczkiem przytulackiem albo właśnie nad chuckiem
GADAJĄCA CIĘŻARÓWKA *** TONKA CHUCK *** HASBRO (842215015) - Aukcje internetowe Allegro