reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

a jakie macie termometry dla maluszkow....?do tej pory uzywalismy takiego listka ktorego przyklada sie do czolka badz takiego co pod paszke(ale nie rteciowy)nie wiem jak on sie nazywa....a teraz poluje na elektryczny.jakie polecacie?

reklama
a jakie macie termometry dla maluszkow....?do tej pory uzywalismy takiego listka ktorego przyklada sie do czolka badz takiego co pod paszke(ale nie rteciowy)nie wiem jak on sie nazywa....a teraz poluje na elektryczny.jakie polecacie?
Ja mam taki elektroniczny(famidoc), ale on zawsze pokazuje troche zanizona temperaturę, więc go nie polecam. Dla pewności i tak sprawdzam zwykłym bo ten jest najbardziej wiarygodny.

Pyciolku podobno jednym z lepszych termometrów jet termometr firmy TOPCOM (chyba tak to się pisze). Z tego co wiem rzadko zdarzają się reklamacje w przeciwieństwie do termometrów innych firm (nazw nie wymienię ;-)). Też się przymierzamy właśnie do TOPCOMu, ale musimy się trochę wstrzymać z dodatkowym zakupem...

Pyciolku podobno jednym z lepszych termometrów jet termometr firmy TOPCOM (chyba tak to się pisze). Z tego co wiem rzadko zdarzają się reklamacje w przeciwieństwie do termometrów innych firm (nazw nie wymienię ;-)). Też się przymierzamy właśnie do TOPCOMu, ale musimy się trochę wstrzymać z dodatkowym zakupem...

My mamy ten TopComu jestesmy zadowoleni, ale niestety byl juz reklamowany bo pokazywal zle temperature...ale dostalismy nowy i od tamtej pory jest wszystko ok

a mamy taki Topcom 4w1 termometr do ucha i czoła Super cena! (837702325) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny, czy któraś z Was używa może podkładu Mattitude Astora, bo zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem, czy ten podkład ładnie kryje niedoskonałości cery :-) Do tej pory używałam True Match Loreal, ale nigdzie nie moge dostać mojego koloru, a podkład musze kupić najpóźniej jutro:eek: A może znacie jakieś fajne podkłady, które ładnie kryją????

Dziewczyny, czy któraś z Was używa może podkładu Mattitude Astora, bo zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem, czy ten podkład ładnie kryje niedoskonałości cery :-) Do tej pory używałam True Match Loreal, ale nigdzie nie moge dostać mojego koloru, a podkład musze kupić najpóźniej jutro:eek: A może znacie jakieś fajne podkłady, które ładnie kryją????
Patrysiu ja tez używam całej linii Loreala True Match :tak::tak: a co do Mattitude nie polecam , kiedys pod koniec miesiąca skończył mi sie truematch a że pod koniec miesiąca z pieniędzmi było krucho skusiłam sie na Astora gdyż tańszy i wywaliłam nowe opakowanie do kosza:eek::eek: musiałam iść na kolejny dzien i kupic loreal :no: oszczędny dwa razy traci hehhe ale prawda to jest:confused2: fatalnie rozsmarowywał się na buzi , zupełnie inna konsystencja niz Loreal :no: kolor do bani , ogólnie czułam że nic mi nie maskuje , nie kryje dobrze:confused2:

reklama
Ja od dłuższego juz czasu używam Maybelline DREAM SATIN LIQUID i jestem z niego bardzo zadowolona. A mam cerę naczynkową i często robią mi się pajączki na policzkach których do tej pory nie mogłam zatuszowac żadnym podkładem a ten sprawdza się świetnie:tak:

Do góry