haha może chce dostać jakies pyszne deserki, a nie zabawkikurcze juz sama nie wiem za duzy wybor jest wczoraj z mezowym nie moglismy sie dogadac albo on na nie albo ja dzis Kacpr spytałam mowie mu ze tak bedzie najlepiej jak powie co chce a ten do mnie "am"
reklama
Dziewczyny pomóżcie
Czy taki pies będzie "użyteczny"dla mojej córy na prezent-dodam, że bardzo lubi psy, ale znajoma stwierdziła, że Mała jest stanowczo za małaI nie wiem co robić-bo mi bardzo się podoba-ale nie chciałabym wyrzucić pieniędzy w błoto
MZK Pies interaktywny BISCUIT - POLSKA WERSJA (849942460) - Aukcje internetowe Allegro
Czy taki pies będzie "użyteczny"dla mojej córy na prezent-dodam, że bardzo lubi psy, ale znajoma stwierdziła, że Mała jest stanowczo za małaI nie wiem co robić-bo mi bardzo się podoba-ale nie chciałabym wyrzucić pieniędzy w błoto
MZK Pies interaktywny BISCUIT - POLSKA WERSJA (849942460) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny pomóżcie
zarąbisty ten piesek! ale cena też powala
co wieku, hmm... może faktycznie z rok bym jeszcze poczekała z takim psiakiem ( może cena też trochę w tym czasie zjedzie )
Agacia82
Mami :)
rewelacjaDziewczyny pomóżcie
Ale cena
Dziewczyny pomóżcie
Piesek śliczny, cena też ale nieraz faktycznie lepiej dać "parę groszy" więcej i mieć coś takiego super :-) Z doświadczenia jednak wiem Satin, że nie warto kupować zabawek "na wyrost", bo faktycznie później np. spada cena albo wymyślą coś podobnego a jeszcze fajniejszego :-) Też sądzę, że to będzie rewelacyjny prezent, ale jeszcze nie na teraz :-)
my dzis kupiliśmy kamere soniacza i nagrywamy i si e z nią zapoznajemy....do tego przyjechał dzis CHUCK,no nie mogłam sie powstrzymać i go rozpakowaliśmy,podoba się małemu i reszta nam też naprawdę świetna zabawka a najlepszy jej tekst:
-czas znaleźć trochę rupieci
-potrzebuje więcej
jak mały zaśnie to sprytnie schowamy ido szafy niech czeka na choinkę
-potrzebuje więcej
my dzis kupiliśmy kamere soniacza i nagrywamy i si e z nią zapoznajemy....do tego przyjechał dzis CHUCK,no nie mogłam sie powstrzymać i go rozpakowaliśmy,podoba się małemu i reszta nam też naprawdę świetna zabawka a najlepszy jej tekst:
-potrzebuje więcej
Olu, super, że zakup udany :-) Aż żałuję, że Hubert już na taką zabawkę za duży, ale co tam :-) My za to w Święta będziemy z Hubertem budować szpital z klocków. Dostanie wymarzony prezent więc mam nadzieję, że radość będzie adekwatna do wydatku i naszego poświęcenia
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kochane wspominałam juz Wam ,że kupiłam małej pod chinkę takiego choidzko-pchacza..... mam pytanko czy ktos może ma już cosik takiego i jest zadowolony?
PLAYSKOOL SKUTER PCHACZ JEŹDZIK 2 w 1 HASBRO (854609392) - Aukcje internetowe Allegro
Nio i wczoraj dokupilismy jeszcze małej na urodzinki takiego - uczacego-grającego....bo jak sie mała dorwała u kolezanki mojej tej pode mną, to nie chciała Pawełkowi oddac.....
FISHER PRICE GRAJĄCY UCZĄCY +GRATIS !! (835770245) - Aukcje internetowe Allegro
PLAYSKOOL SKUTER PCHACZ JEŹDZIK 2 w 1 HASBRO (854609392) - Aukcje internetowe Allegro
Nio i wczoraj dokupilismy jeszcze małej na urodzinki takiego - uczacego-grającego....bo jak sie mała dorwała u kolezanki mojej tej pode mną, to nie chciała Pawełkowi oddac.....
reklama
Kochane wspominałam juz Wam ,że kupiłam małej pod chinkę takiego choidzko-pchacza..... mam pytanko czy ktos może ma już cosik takiego i jest zadowolony?
Kanus my mamy inny z Fishera o taki FISHER PRICE WESOŁY CHODZIK - PCHACZ 6670 (840740402) - Aukcje internetowe Allegro
i szczerze to Jula uwielbia sie nim bawic siedzac przy nim a nie z nim chodzicmoze jak juz samodzielnie bedzie stawiala wiecej niz 4 kroki przyda sie
A zabaweczka ucząco-grająca fajna