reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

troszke drogie ale tak jak pokazywali ja w dzień dobry tvn to fajnie gada :)) mam nadzieję że malemu spodoba się preent od Mikolaja baby :)

reklama
dziewczyny pomocy :rolleyes: chrzestna małego wyskoczyla mi przed chwilą z hasłem ze do jutra mam jej dac znac co chce dla malego na gwiazdke :rofl2: a ja nie mam pojecia sama kupilam misia bo nie mialm pojecia i myslalam ze juz mam problem z głowy:-D nie chce nic grajacego typu fisher:sorry: na biegunach sama niewiem niby tak ale moze macie jakies pomysły inne plis:sorry:

dziewczyny pomocy :rolleyes: chrzestna małego wyskoczyla mi przed chwilą z hasłem ze do jutra mam jej dac znac co chce dla malego na gwiazdke :rofl2: a ja nie mam pojecia sama kupilam misia bo nie mialm pojecia i myslalam ze juz mam problem z głowy:-D nie chce nic grajacego typu fisher:sorry: na biegunach sama niewiem niby tak ale moze macie jakies pomysły inne plis:sorry:

Jaś na mikołajki od swojej chrzestnej dostał o takie sztućce Sztućce dla dzieci GERLACH 4el A PETIT JUNIOR :) (841988220) - Aukcje internetowe Allegro

taki praktyczny prezent. W kąt za miesiac go nie wyrzuci. :-D

A może coś z klocków LEGO DUPLO? To jest naprawdę zabawka na lata :-) W mojej rodzince przetrwały 18 lat, więc Hubert i Zosia mają tego całe skrzynie a kiedy przychodzą moje siostrzenice (6 i 8 lat) to też się jeszcze nimi bawią :-)

U nas sprawdzają się też zestawy Fisher Price z serii Little People. Ogromne pole popisu dla wyobraźni maluchów :-)

I jeszcze jedna fajna zabaweczka: Chicco - samochód "napraw i jedź", ale nowy chyba kosztuje coś ok. 169 zł (albo 149). Na Allegro używane w idealnym stanie bardzo tanio schodzą :-)

reklama
kurcze juz sama nie wiem za duzy wybor jest:-D wczoraj z mezowym nie moglismy sie dogadac albo on na nie albo ja:crazy: dzis Kacpr spytałam mowie mu ze tak bedzie najlepiej jak powie co chce a ten do mnie "am":-D

Do góry