reklama
proszę bardzo Madzieńko KIEROWNICA SYMULATOR JAZDY SAMOCH.+BATERIE GRATIS (846963957) - Aukcje internetowe Allegro
Dzieki Ola
udało mi się wylicytować taki stolik FISHER PRICE edukacyjny STOLIK aktywności NOWE FV (843077444) - Aukcje internetowe Allegro za 30zł
dziewczyny pomocy chrzestna małego wyskoczyla mi przed chwilą z hasłem ze do jutra mam jej dac znac co chce dla malego na gwiazdke a ja nie mam pojecia sama kupilam misia bo nie mialm pojecia i myslalam ze juz mam problem z głowy nie chce nic grajacego typu fisher na biegunach sama niewiem niby tak ale moze macie jakies pomysły inne plis
Myszqa
Fanka BB :)
dziewczyny pomocy chrzestna małego wyskoczyla mi przed chwilą z hasłem ze do jutra mam jej dac znac co chce dla malego na gwiazdke a ja nie mam pojecia sama kupilam misia bo nie mialm pojecia i myslalam ze juz mam problem z głowy nie chce nic grajacego typu fisher na biegunach sama niewiem niby tak ale moze macie jakies pomysły inne plis
Jaś na mikołajki od swojej chrzestnej dostał o takie sztućce Sztućce dla dzieci GERLACH 4el A PETIT JUNIOR (841988220) - Aukcje internetowe Allegro
taki praktyczny prezent. W kąt za miesiac go nie wyrzuci.
Myszqa
Fanka BB :)
Na gwiazdkę dostanie takie cóś PIŁECZKOWE CENTRUM PLAYSKOOL NOWOŚĆ KURIER (836076297) - Aukcje internetowe Allegro
A ja kupuje mojej siostrzenicy fontannę z piłeczkami FONTANNA Z PIŁEK PLAYSKOOL REKLAMA TV! HASBRO (850026636) - Aukcje internetowe Allegro
Wiem że od mojej babci Jasiek dostanie takie jakby gumowe samochody ze Smyka. Są w zestawie chyba po 3 pakowane. Coś w tym stylu MIĘKKIE AUTKO CIEŻARÓWKA !!! SUPER KOLORY !!! (842092438) - Aukcje internetowe Allegro
A ja kupuje mojej siostrzenicy fontannę z piłeczkami FONTANNA Z PIŁEK PLAYSKOOL REKLAMA TV! HASBRO (850026636) - Aukcje internetowe Allegro
Wiem że od mojej babci Jasiek dostanie takie jakby gumowe samochody ze Smyka. Są w zestawie chyba po 3 pakowane. Coś w tym stylu MIĘKKIE AUTKO CIEŻARÓWKA !!! SUPER KOLORY !!! (842092438) - Aukcje internetowe Allegro
A może coś z klocków LEGO DUPLO? To jest naprawdę zabawka na lata :-) W mojej rodzince przetrwały 18 lat, więc Hubert i Zosia mają tego całe skrzynie a kiedy przychodzą moje siostrzenice (6 i 8 lat) to też się jeszcze nimi bawią :-)
U nas sprawdzają się też zestawy Fisher Price z serii Little People. Ogromne pole popisu dla wyobraźni maluchów :-)
I jeszcze jedna fajna zabaweczka: Chicco - samochód "napraw i jedź", ale nowy chyba kosztuje coś ok. 169 zł (albo 149). Na Allegro używane w idealnym stanie bardzo tanio schodzą :-)
reklama