reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Kochane wspominałam juz Wam ,że kupiłam małej pod chinkę takiego choidzko-pchacza..... mam pytanko czy ktos może ma już cosik takiego i jest zadowolony?

PLAYSKOOL SKUTER PCHACZ JEŹDZIK 2 w 1 HASBRO (854609392) - Aukcje internetowe Allegro

Nio i wczoraj dokupilismy jeszcze małej na urodzinki takiego - uczacego-grającego....bo jak sie mała dorwała u kolezanki mojej tej pode mną, to nie chciała Pawełkowi oddac.....

FISHER PRICE GRAJĄCY UCZĄCY +GRATIS !! (835770245) - Aukcje internetowe Allegro
Natalka dostała takiego pchacza na urodziny i nie chce przy nim chodzic. Woli np popychac wózek z lalką lub zwykły stołek. Co do jeżdżenia to jest o tyle dobrze że może się ścigac z siostrą ale jak ma wybór to i tak wybiera stary samochód bo on jest trochę wyższy.

Co do prezentów to ja narazie mam tylko dla Martyny bo ona pisała list. I mamy juz domek dla lalek, lalkę z ubrankami, książkę "Kozmarny Karolek" i kubusiową encyklopedię o zwierzętach.
A dla Natalki będę czegoś szukac w niedzielę. Napewno kupimy jej szmaciankę Zuzię bo uwielbia zabierac Martynie więc każda będzie miała swoją a na resztę wpadnę w sklepie:tak:

Kokusiu no to super prezenty!!!!!!!!!!!!
Dobrze mają dziewczynki z Toba i mężowym:)

Kurcze troszkę mnie podłamałaś tym ,ze Natalce sie nie podoba....oby Mari bardziej podeszło:)

Kokusiu no to super prezenty!!!!!!!!!!!!
Dobrze mają dziewczynki z Toba i mężowym:)

Kurcze troszkę mnie podłamałaś tym ,ze Natalce sie nie podoba....oby Mari bardziej podeszło:)
Wiesz ale moja Natalka woóle ma coś takiego że nie podobają jej się zabawki dostosowane do wieku bo woli zabawki starszej siostry więc może Marice bardzo się spodoba

Kochane wspominałam juz Wam ,że kupiłam małej pod chinkę takiego choidzko-pchacza..... mam pytanko czy ktos może ma już cosik takiego i jest zadowolony?

PLAYSKOOL SKUTER PCHACZ JEŹDZIK 2 w 1 HASBRO (854609392) - Aukcje internetowe Allegro

Nio i wczoraj dokupilismy jeszcze małej na urodzinki takiego - uczacego-grającego....bo jak sie mała dorwała u kolezanki mojej tej pode mną, to nie chciała Pawełkowi oddac.....

FISHER PRICE GRAJĄCY UCZĄCY +GRATIS !! (835770245) - Aukcje internetowe Allegro

Zosia ma pchacza z Fisher Price (Hipcia łakomczuszka :-D), ale też jakoś nie cieszy się on specjalnym zainteresowaniem. Zdecydowanie u nas królują lalki, które są przez Zosię przytulane i całowane :-D a nawet Zosia tańczy z nimi (wygląda to tak, że siedzi, tuli lalkę i kręci się na pupie dookoła). Wygląda to naprawdę przekomicznie :-D W związku z tym na Święta Zosia dostanie lalkę i taki serwis MÓWIĄCY SERWIS DO HERBATY FISHER PRICE PO POLSKU (841767630) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. :-)

Nie pamiętam ale komuś mialam odpisać jak sprawuje się ten stolik z Fisher price
AKTYWNY STOLICZEK - FISHER PRICE :: 12 - 23 miesiące :: Zabawki, Sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci, lalki dla dziewczynek, zabawki dla chłopców, tanie zabawki, baseny dmuchane
otóż nam sie bardzo podoba:tak::tak: ma 2 tryby zabawy i 2 tryby nauki :tak::tak:uczu kolorów , kształtów,
cyferek literek ,naśladuje zwierzatka ,śpiewa różne pioseneczki , uczy odbierać telefon:eek: i co najważniejsze dla naszych uszu głos regulowany:sorry:

A my jeszcze nie mamy sanek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(, w związku z tym proszę Was kobietki dajcie linki na jakieś fajne saneczki :zawstydzona/y:, kiedyś widziałam takie malutkie, plastikowe, z szelkami chyba, ale nie mogę ich znależć :-( pomocy :zawstydzona/y:

dobrze że dzis impreza to i sanki będą a jutro obowiązkowa wycieczka do parku i foto/wideo relacja...Eduś a tobie chyba chodzi o te co my ,znaczy się maks dzis dostanie :)

.. Sanki dla maluszka SUPER ZABAWA ... (816011505) - Aukcje internetowe Allegro
ale tez szukam jakiejść aktywnej aukcji(bo koleżanka tez je chce) i ciężko mi je znaleźć

Właśnie o te sanki mi chodziło :tak::tak: dziękuję :-) tylko ciekawe czy jeszcze ktoś ma takie na allegro :zawstydzona/y::-(

reklama
ja tez jeszcze nie kupilam sanek dzis ide do tesciowej pozyczyc tylko nie wiemy czy sa sprawne jak nie beda to trzeba sie zaopatrzyc:-)

Do góry