kana161
Mama "terrorystek" :P
Madziu dziękuje za odp:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalka dostała takiego pchacza na urodziny i nie chce przy nim chodzic. Woli np popychac wózek z lalką lub zwykły stołek. Co do jeżdżenia to jest o tyle dobrze że może się ścigac z siostrą ale jak ma wybór to i tak wybiera stary samochód bo on jest trochę wyższy.Kochane wspominałam juz Wam ,że kupiłam małej pod chinkę takiego choidzko-pchacza..... mam pytanko czy ktos może ma już cosik takiego i jest zadowolony?
PLAYSKOOL SKUTER PCHACZ JEŹDZIK 2 w 1 HASBRO (854609392) - Aukcje internetowe Allegro
Nio i wczoraj dokupilismy jeszcze małej na urodzinki takiego - uczacego-grającego....bo jak sie mała dorwała u kolezanki mojej tej pode mną, to nie chciała Pawełkowi oddac.....
FISHER PRICE GRAJĄCY UCZĄCY +GRATIS !! (835770245) - Aukcje internetowe Allegro
Wiesz ale moja Natalka woóle ma coś takiego że nie podobają jej się zabawki dostosowane do wieku bo woli zabawki starszej siostry więc może Marice bardzo się spodobaKokusiu no to super prezenty!!!!!!!!!!!!
Dobrze mają dziewczynki z Toba i mężowym
Kurcze troszkę mnie podłamałaś tym ,ze Natalce sie nie podoba....oby Mari bardziej podeszło
Kochane wspominałam juz Wam ,że kupiłam małej pod chinkę takiego choidzko-pchacza..... mam pytanko czy ktos może ma już cosik takiego i jest zadowolony?
PLAYSKOOL SKUTER PCHACZ JEŹDZIK 2 w 1 HASBRO (854609392) - Aukcje internetowe Allegro
Nio i wczoraj dokupilismy jeszcze małej na urodzinki takiego - uczacego-grającego....bo jak sie mała dorwała u kolezanki mojej tej pode mną, to nie chciała Pawełkowi oddac.....
FISHER PRICE GRAJĄCY UCZĄCY +GRATIS !! (835770245) - Aukcje internetowe Allegro
dobrze że dzis impreza to i sanki będą a jutro obowiązkowa wycieczka do parku i foto/wideo relacja...Eduś a tobie chyba chodzi o te co my ,znaczy się maks dzis dostanie
.. Sanki dla maluszka SUPER ZABAWA ... (816011505) - Aukcje internetowe Allegro
ale tez szukam jakiejść aktywnej aukcji(bo koleżanka tez je chce) i ciężko mi je znaleźć