reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

a do mnie dziś przyszły staniki :) z mojej ukochanej firmy Curvy Kate .Udało mi sie załapać na jakies walentynkowe promocje i za dwa staniki z przesyłką zapłaciłam niecałe 200 ....
takie sliczności Curvy Kate Dreamcatcher Balcony Bra Frost/Boysenberry - Brastop
i taki Curvy Kate Daisie Plunge Bra Ruby Print - Brastop

w Polsce ceny to ponad 140 za sztukę ( w promocji) ...a kaśki uwielbiam ,bo jak dla mnie idealnie dopasowane i miseczkowo i rozmiarowo ...tylko rozmiary dla tych większych bo miska powyżej C

reklama
20150218_131957.jpg moje pierwsze zakupy

Załączniki

• 20150218_131957.jpg
    20150218_131957.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 74
no tak, ale to jest poradnik ze strony, która produkuje materace, więc to nie jest obiektywne źródło.

wybrałam sobie matę chyba :D SKIP HOP Mata edukacyjna - Alfabet (od ręki) (5067415274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Może i tak, ale na pierwszej lepszej stronie też Hevea są polecane :) jaki Materac dla dziecka? Ranking 2015 i Opinie na sw-elzbieta.pl :)

Mata piękna, ale drooożyzna :szok: jeśli ktoś nam zafunduje, proszę bardzo, ale sama tyle nie wydam na taki gadżet :p chyba, że używkę :)

Z materacyków mam gryka - kkos do łożeczka a dla starszaka kupiliśmy już lateksowy, duzo czytałam opinii i zdecydowalismy taki zakup zrobić. Poki co Mateuszowi śpi sie dobrze, a jakiej firmy ten kokos nie pamietam mam go u mamy

reklama
Może i tak, ale na pierwszej lepszej stronie też Hevea są polecane :) jaki Materac dla dziecka? Ranking 2015 i Opinie na sw-elzbieta.pl :)

Mata piękna, ale drooożyzna :szok: jeśli ktoś nam zafunduje, proszę bardzo, ale sama tyle nie wydam na taki gadżet :p chyba, że używkę :)

na tej stronie zaciąga się ranking z serwisu skąpiec.pl i na samej górze jest materac Hevea piankowy, a w opisie na tej stronie autorka sama odradza piankowe. także trzeba się dobrze wczytać :) ja chyba i tak zdecyduję się na gryczano-kokosowy, może jeszcze popatrzę za tymi lateksowymi, ale ceny zabójcze.

Do góry