reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Na stronie smyka jest nowa kolekcja wiosna lato :)
Ja już mam wybrane perełki, wstrzymam się tylko do piątku aby upewnić się, że to na pewno dziewczynka :-)

Na stronie smyka jest nowa kolekcja wiosna lato :)
Ja już mam wybrane perełki, wstrzymam się tylko do piątku aby upewnić się, że to na pewno dziewczynka :-)

no fajne ciuszki ale też muszę jeszcze poczekać ponad 2 tygodnie..........;-)

kochane a jakie wy kupujecie bodziaki i pajacyki czy śpioszki bo ja naczytałam się n blogach młodych mam że najlepiej takie rozpinane po całości bo na początku szczególnie przy pierwszym dziecku może być problem z wkładaniem przez główkę jakie są wasze doświadczenia w tym temacie???

kochane a jakie wy kupujecie bodziaki i pajacyki czy śpioszki bo ja naczytałam się n blogach młodych mam że najlepiej takie rozpinane po całości bo na początku szczególnie przy pierwszym dziecku może być problem z wkładaniem przez główkę jakie są wasze doświadczenia w tym temacie???

Przy pierwszym sprawdziły się bardzo ubranka rozpinane po całości także polecam a teraz to mi bez różnicy ;-)

Przy pierwszym bodziaki mialiam przez glowe pajacyki rozpinane po calosci. Czyjes dziecko bala bym sieni teraz ubrac, a mam doscwiatczenie do swojego jakos inaczej sie podchodzi :)

Ja kupuję i rozpinane po całości i kilka tylko przy szyjce rozpinanych bodziaków, dla porównania :p ale tez jeszcze dostanę z rodziny pakę, więc tam to nie wiem co będzie :p

madziuula ja już kiedyś pisałam, ze te rozmiary malutkie to najlepiej rozpinane po całości bo to wygodniejsze i dla mamy i dla dziecka. Każda młoda mamusia musi się nauczyć "obsługiwać" dziecko (no chyba, ze jest taka pewna, ze sobie poradzi albo miała doświadczenie).
Ja piszę o sobie. Było mi łatwiej ubrać/rozebrać, tak samo śpioszki czy pajace. Już rozm 68 to obojętnie - dziecko już jest "twardsze" i dla mnie bez różnicy. Teraz będę miała takie i takie.

Ja kupiłem termometr visiofocus
Nie zacina się i co najważniejsze jest dokładny jak termometr pod pache
do tego wyświetla temperaturę na czole
Naprawdę polecam

Moje lupy w Pepco i na szmatkach ..

Załączniki

• 1423663248950.jpg
    1423663248950.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 60
  • 1423663261110.jpg
    1423663261110.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 61
  • 1423663276697.jpg
    1423663276697.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Śliczne ciuszki właśnie planowałam wybrać się do pepco i widzę, że warto. Wczoraj też zahaczyłam o lumpeks poszłam tam z nadzieją, że znajdę jakieś spodnie dla siebie a wyszłąm ze spodenkami dla maluszka :)

Do góry