angi-wawa1988
Fanka BB :)
Thriade moze warto dopytac czy wylacznik nie dezaktywuje czasem calą cześć pasażera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na stronie smyka jest nowa kolekcja wiosna lato
Ja już mam wybrane perełki, wstrzymam się tylko do piątku aby upewnić się, że to na pewno dziewczynka :-)
kochane a jakie wy kupujecie bodziaki i pajacyki czy śpioszki bo ja naczytałam się n blogach młodych mam że najlepiej takie rozpinane po całości bo na początku szczególnie przy pierwszym dziecku może być problem z wkładaniem przez główkę jakie są wasze doświadczenia w tym temacie???
no fajne ciuszki ale też muszę jeszcze poczekać ponad 2 tygodnie..........;-)
kochane a jakie wy kupujecie bodziaki i pajacyki czy śpioszki bo ja naczytałam się n blogach młodych mam że najlepiej takie rozpinane po całości bo na początku szczególnie przy pierwszym dziecku może być problem z wkładaniem przez główkę jakie są wasze doświadczenia w tym temacie???
no fajne ciuszki ale też muszę jeszcze poczekać ponad 2 tygodnie..........;-)