reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
ja mam dwa Lidle w odległości 10 minut każdy, więc chyba się wybiorę (; skoro tak zachęcacie :D

Ja też mam lidla blisko ale chyba dwa razy tam byłam :)

U nas w carreofur fajne są na nas spodnie dresowe chyba były po 30zł

Wczoraj i dziś byłam na łowach w SH i kupiłam
kombiezon miś 3-6m
pajaca
chustkę pod szyję
zawieszkę kot do wózka Lamenzo
body disney 0-3
czapeczkę disney 0-3
(ok 18zł za wszystko) :D Stan idealny

A starszakowi uwaga;-)
zabawkę interaktywną brzydal aż za 5zł ( nowe od 80 do 120zł)

Wczoraj byłam w pepco i były wyprzedaże ( pewnie od dawna są bo już przebrane rozmiary i modele) ale za bluże rozmiar 68 dałam 5zł a bluzkę na długi rękaw 2,50zł

Ostatnia edycja:
A my mamy drogi elektroniczny termometr bezdotykowy i jest beznadziejny. Mierzę im zwyłym elektronicznym pod pachę.

Ja tez mam zamiar się wybrać do Lidla jeśli będzie czas :p a co do termometrów to też się zastanawiałam nad takim na podczerwień chyba.... sama nie wiem :p co człowiek to opinia :p

Mama Patryka tez byłam wczoraj q pepco kupić cos Oliwi ale jedyne co upolowalam w dobrej cenie to bluzka na długi rękaw cienką za 9,90 :) a no i sweter który wcześniej mi się podobał ale cena za dużą z 29,90 na 19,90 wiec wzielam :) reszta juz bez przecen

reklama
Mama Patryka tez byłam wczoraj q pepco kupić cos Oliwi ale jedyne co upolowalam w dobrej cenie to bluzka na długi rękaw cienką za 9,90 :) a no i sweter który wcześniej mi się podobał ale cena za dużą z 29,90 na 19,90 wiec wzielam :) reszta juz bez przecen

Na starszaki to prawie nic nie było w przecenie za to trochę dla maluchów do 86cm chyba

Jutro jak będę mieć chwilę to wam powklejam co kupiłam w SH

Do góry