reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Dziewczyny a jakie macie kremy przeciw słoneczne ?? Bo Pani mi w aptece powiedziała ze wszystkie kremy dla dzieci są od 6 msc :/ wiec czym mam smarować malutkiej Buzke żeby sobie nie spiekla ? -,-'

reklama
Co do smarowania noworodka to polozna mi powiedziała że do 6 m-ca niczym nie smarowac tylko chronić przed słońcem i w odpowiednich godzinach wychodzić na spacery jak mocno grzeje do 10 i po 17

Zulugulka też mam alles cafe latte:)

Ja też nie smaruję kremem. Starszych też nie smaruję na zwykły spacer, tylko jak dłużej na słońcu mają siedzieć.

Pieluszki używam pampers zwykłe, wiem, że to świństwo, ale jakoś inne mi nie pasują. Kupuję zawsze na promocji, wtedy dwójki kosztują koło 0,55gr za sztukę.

My też głównie zielone pampersy, teraz otworzyłam paczkę Dada. Pampersy faktycznie śmierdzą chemią, a dada wydają się takie milsze w dotyku. Natomiast Pampersy wydaje mi się, że mają lepsze "trzymanie boczne", więcej jakiś falbanek itp., a z dady mi raz kupka pociekła bokiem (nie wykluczam, że to moja wina, ale w pampersach się nie zdarzyło).

reklama
U mnie za każdym razem z dady wycieka :/ i dlatego kupiłam znowu pampersa tylko tyle że nie te zwykle tylko te premium care na sprobowanie i tez jestem zagowolona.

Do góry