reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny może któraś chętna do nabycia spodenki kótkie rozmiar 104 ale uważam ze to 98 bo na moją młodą za małe, nowe bez metki, i rybaczki z reKidsa też 104 ale na moją za małe
w stanie bardzo dobrym

spodenki za 10zł plus wysyłka
Krótkie spodenki rozmiar 104/110 POLECAM NOWE!! (3192528159) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a rybaczki 15zł plus wysyłka
WIOSENNO LETNIE RYBACZKI reserved kids rozm. 104!! (3173994320) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
A propos sandałków- myślicie, że taki zapiętek jest już bezpieczny i zdrowy dla trzylatków??
Geox buty dla chłopca JS STRIKE 31 (3183745128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I jeszcze jedno- jaki rozmiar noszą wasze dzieci? Bo dzisiaj w sklepie był trzylatek, któremu mama kupowała buty w rozmiarze 29:szok::szok::szok:. Mój ma 25 i wydawało mi się, że to sporo... Mało tego ten trzylatek miał 110 cm wzrostu, wyglądał jak sześciolatek, a mówił jak malutki dzidziuś:sorry:

A propos sandałków- myślicie, że taki zapiętek jest już bezpieczny i zdrowy dla trzylatków??
Geox buty dla chłopca JS STRIKE 31 (3183745128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I jeszcze jedno- jaki rozmiar noszą wasze dzieci? Bo dzisiaj w sklepie był trzylatek, któremu mama kupowała buty w rozmiarze 29:szok::szok::szok:. Mój ma 25 i wydawało mi się, że to sporo... Mało tego ten trzylatek miał 110 cm wzrostu, wyglądał jak sześciolatek, a mówił jak malutki dzidziuś:sorry:
myslę, ze taki zapiętek będzie już ok.Tomek w zeszły roku już w takich śmigał i nie widziałam, żeby koślawił nóżki,
mój z geoxa nosi r. 25 z ecco 24.

Estragon, kupiłam właśnie te, nawet ten sam kolor, w sumie rzutem na taśmę, żeby mieć na wyjazd. Dzisiaj przyszły, są fajne, fajniejsze niż na zdjęciu, młody biega po domu i jest zadowolony. My mamy rozmiar 26, ma trochę zapasu, ale 25 to on nosił pod koniec lata w zeszłym roku, więc brałam większe.

fajne te geoxy...wyskoczylam dzisiaj do sklepow geoxa w poszukiwaniu podonych ale lyppppppppaaaa..takich modeli u nas nie ma :-(...pewnie jakas kolekcja na europe wschodnia albo zeszloroczny modela a szkoda bo fajneeeee

U nas w końcu pokazało się słońce, więc wybraliśmy się uzupełnić braki w garderobie:
hmprod
hmprod
20130530_192621.jpg
20130530_192645.jpg
20130530_192723.jpg

I jeszcze koszulkę z Mańkiem ale Mały ją od razu na siebie włożył :sorry:

reklama
Czadowa ta koszulka z tygrysem i polówka z wzorami na rękawkach i kołnierzyku.

JA może jutro porobię zdjęcia moich łupów ciucharnianych i wam wkleję:tak:

Do góry