reklama
agulam
Fanka BB :)
moje kochane doradzcynie/znawczynie prosze o rady wkwestii wyboru materaca dla nas i dzieci.jestem w tym temacie zielona wiec kazda rada jest cenna.
nawet nie wiem gdzie kupowac,chyba w Ikea bo mozna wymienic przy kiepskim wyborze ,czy bezdie nie wygodnwe sie spalo.
w tamta niedziele bylam w IKeaa i afcet powiedzial ze dla zdieci piankowy ale czemu to juz nie umial wytlumaczyc
na necie tez nei mam weny czytac opinii,licze po prostu na WAS:-)
nawet nie wiem gdzie kupowac,chyba w Ikea bo mozna wymienic przy kiepskim wyborze ,czy bezdie nie wygodnwe sie spalo.
w tamta niedziele bylam w IKeaa i afcet powiedzial ze dla zdieci piankowy ale czemu to juz nie umial wytlumaczyc
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Nie mam pojęcia, jakie są najlepsze
wiolan
PODWÓJNA MAMA
agulam, to zalezy czy chcesz materac na krotsza czy dluzsza chwile.. ja bym jednak poszla do jakiegos porzadnego sklepu z materacami i podpytała sprzedawce.. onni sie szkola przeciez z doboru najlpeszych rozwiazan dla klienta...
wiem, ze JYSK ma fajne materace i niedrogie.. my w promocji materac 90x200 kupilismy z 1000 przeceniony na 550 PLN, a naprawde fajny jest.. srednio twardy i bardzo wygodnie sie na nim spi..
wiem, ze JYSK ma fajne materace i niedrogie.. my w promocji materac 90x200 kupilismy z 1000 przeceniony na 550 PLN, a naprawde fajny jest.. srednio twardy i bardzo wygodnie sie na nim spi..
estragon
mamusia synusia:P
Wcięło mi posta.
Karol ma taki materac:
VYSSA SKÖNT Materac na łóżko - IKEA
Docelowo mieliśmy w planach kupić coś lepszego, ale ciągle funduszy brak.
Karol ma taki materac:
VYSSA SKÖNT Materac na łóżko - IKEA
Docelowo mieliśmy w planach kupić coś lepszego, ale ciągle funduszy brak.
Lateksowemoje kochane doradzcynie/znawczynie prosze o rady wkwestii wyboru materaca dla nas i dzieci.jestem w tym temacie zielona wiec kazda rada jest cenna.
pamiętam tylko tyle, że jak się naciśnie materac to musi szybko wrócić do wcześniejszej formy.
z racji na kasę też mam w planach kupić ten materac co estragon, młody jeszcze w łóżeczku śpi - chyba tylko on jedyny
z racji na kasę też mam w planach kupić ten materac co estragon, młody jeszcze w łóżeczku śpi - chyba tylko on jedyny
agulam
Fanka BB :)
Wiolan raczej na 'dluzsza chwile 'chcemy kupic te materace,piszesz ze masz srednio twardy ale pamietasz czy sprezynowy ,lateksowyitp?dla nas chyab kupimy jeden duzy.
musze sie przejechac do JYSK,bo innych sklepow z materacami u siebei nei kojarze
dzieki dziewczyny za odp
musze sie przejechac do JYSK,bo innych sklepow z materacami u siebei nei kojarze
dzieki dziewczyny za odp
reklama